2777
2789
عنوان

فیلم وحشی

217 بازدید | 29 پست

نظرتون در مورد فیلم وحشی چیه و تاره شروع کردم قیمت اول شو چند روز پیش دیدم آنقدر که غمگین بود طاقت نیاوردم امشب ادامه دادم و قسمت سه رو تا نصفه دیدم

دیدم که پبرمرده هم مرد ، شما که دیدید چطور فیلمی هست ، خیلی غمگینه ؟ ببینم یا نه؟

نظرسنجی

خیلی خوشم میاد

دیشب خیلی پر هیجان بود قسمت۹

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ۹ رو ندیدم اسپویل میکنی وقت ندارم ببینم

حیفه اسپویل کنم

مطمعنی ؟

.aparat.com/v/pih2km0 خدا راه شکست را به روی ما بسته است ما به سوی میدان جنگ پرواز میکنیم🇮🇷⚔️🔥 تو می آیی ،شهیدان نیز می آیند و آوینی روایت میکند فتح نهایی را🕊️. 🇮🇷Taekwondo🐺🥋...

اگه روحیه خیلی حساسی داری خودتو اذیت نکن

ولی خب بین سریال های داغون ایرانی، سریال خوبیه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

بگو عیب نداره

خب

خسرو به داوود اشرف شک کرد

گفت کار توئه ک یکی اینجوری از ما خبر داره و میخواد اخاذی کنه و گردن داوود رو گذاشتنش رو طناب دار که اقرار کنه به همدستی

ولی داوود هیچی لو نداد و اعتماد خسرو رو ب دست اورد

از طرفی رامین دوست داوود که توسط داوود اجیر شده بود تا پولی ب جیب بزنن زنگ میزد و درخواست پول میکرد(همون طور که داوود ازش خواسته بود)ولی چون کاربلد نبود و داوود داشت لو میرفت داوود برای اینکه لو نره

رفیق خودش رامین رو با گلوله کشت!