نگار_قشنگه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 278 عنوان ولنتاین کیه 70 بازدید | 11 پست من تو ۳ سالی که با پارتنرمم ولنتاین کادو نگرفتم.اما واسم میخره بی مناسبت چیزی که بخوامامشب خودش یه عکس از پکی که دوستش برای فارتنرش گرفته فرستاددلم گرفت ازینکه واسه من وقت نمیزاره بره چیزی انتخاب کنه بخره. خدایاشکرت دیروز | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 42538 ۲۵ بهمن |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|
cute00cat عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 38 واماهم همیشه که میبینمش گل یا کادو میده ولی ولن فرق داره خببهش بگو ناراحتی از این موضوع کاربر جدید نیستم دوتا کاربریم تعلیقه🥲
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4446 شاید از همون باکس برا تو هم گرفته وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷
عشق_گربه عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 443 بعضی مردا تو قید مناسبت و کادو دادن نیستن اگ اونم اینجوریه ب شوخی پستی چیزی بفرس یا بگو
نگار_قشنگه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 278 واماهم همیشه که میبینمش گل یا کادو میده ولی ولن فرق داره خببهش بگو ناراحتی از این موضوع نمیخوام الان بگم.فکر میکنه اونو دیدم هوایی شدم خدایاشکرت
نگار_قشنگه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 278 شاید از همون باکس برا تو هم گرفته نه.چیزی که تو باکس هست رو همین یکی دو هفته میش واسم خریده . خدایاشکرت
نگار_قشنگه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 278 بعضی مردا تو قید مناسبت و کادو دادن نیستن اگ اونم اینجوریه ب شوخی پستی چیزی بفرس یا بگو حالش خوب نیست میخواد شغل دوم بزنه درگیره.نمیدونم کار درستیه یا نه خدایاشکرت
نگار_قشنگه مدیر استارتر عضویت: 1404/08/14 تعداد پست: 278 تاحالا بهش چیزی نگفتی دراین مورد؟یا خودش نگفته؟ چند روز پیش ی چیزیش خراب شده بود گفتم من میخرم واست ب مناسبت ولنتاین.بعد ب شوخی گفتم بلاخره دو طرفه است دیگ.اونم گفت چشم خدایاشکرت
عشق_گربه عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 443 حالش خوب نیست میخواد شغل دوم بزنه درگیره.نمیدونم کار درستیه یا نه ذهنش درگیره یا دستش خالیه بین این دوتا فرق هست اگ وضعش خوبه بفرس اگ پول نداره باز ی چیزی حالا پست باکس بزرگم نمیخاد بفرسی ی پستی بفرس بگو ی شاخه گل ت ولنتاین ارزشش مهمه و اینا😂😂🥲