2777
2789

شبا تو رختخوابت شکمتو ماساژ بده و ده تا تنفس شکمی انجام بده

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر باید در روز بخورم؟ بعد معذرت میخوام اسهال میکنه؟

نمیدونم. داروخونه کمکتون میکنه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

چقدر باید در روز بخورم؟ بعد معذرت میخوام اسهال میکنه؟

من اینو دارم میخورم روز ششم ..اونقدی راضی کننده نیست ..فک کنم بدن به بدن فرق میکنه ..شایدم باید بیشتر میخوردم ..شما امتحان کن ...ولی این پودر چند روز میکشه اثر کنه ..مثلا بعد ۴۸ ساعت ..اسهال فک نکنم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

قرصه یا شربت؟ بعد ببخشید اسهال میکنه؟

همون بالا گفتن سنا و گل محمدی استفاده کن ..اینم همونه ولی قرصش ...اینا همشون سنا دارن و باید کوتاه مدت استفاده کنی ..سنا خودش تنبلی روده میاره ..شما شربت لاکتولوز ..شربت انجیر بخر از دارو خونه بهتر من اینا رو نمیتونم بخورم اوق میزنم وگرنه اینام خوبه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀