شبا تو رختخوابت شکمتو ماساژ بده و ده تا تنفس شکمی انجام بده
هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟ در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊 و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋
عزیز برگ صنا رو از عطاری بگیر با گل محمدی کاملا اسیاب کن پودر شه و بعد با ترکیب آب باهاش قرص های کوچیک درست کن بخور... و اسفناج و هلو و انجیر رو تو تغذیه ت بزار
چقدر باید در روز بخورم؟ بعد معذرت میخوام اسهال میکنه؟
من اینو دارم میخورم روز ششم ..اونقدی راضی کننده نیست ..فک کنم بدن به بدن فرق میکنه ..شایدم باید بیشتر میخوردم ..شما امتحان کن ...ولی این پودر چند روز میکشه اثر کنه ..مثلا بعد ۴۸ ساعت ..اسهال فک نکنم
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
همون بالا گفتن سنا و گل محمدی استفاده کن ..اینم همونه ولی قرصش ...اینا همشون سنا دارن و باید کوتاه مدت استفاده کنی ..سنا خودش تنبلی روده میاره ..شما شربت لاکتولوز ..شربت انجیر بخر از دارو خونه بهتر من اینا رو نمیتونم بخورم اوق میزنم وگرنه اینام خوبه
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀