2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اینجوریه دیگه تو رزقو روزی هم تاثیر داره البته میزانش و مدلش باهم فرق میکنه

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

این بچه های گرسنه و کودک کار و عقب مانده از تحصیل همشون منم لابد !

نه عزیز، همه اونا هم روزی دارن، حدیث داریم: فقیری گرسنه نمی ماند مگر اینکه ثروتمندی حق او را غصب کرده است.

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

اونا داغون شدهولی پولدارترن

من که پولی ندیدم یه وام میدن که همش خرج سونوگرافی ازمایش ویزیت دکتر دارو میشه البته اگه اون خانم مشکل ناباروری نداشته باشه

خودم دو تا بچه دارم روانیم کردن یکی کلاس اوله از ظهر تا شب درگیر درسشم بچه دومیم هم مشغول پاره کردن کتابای اونه

بقیه روز هم در حال جدا کردن شون از هم هستم

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

نه عزیز، همه اونا هم روزی دارن، حدیث داریم: فقیری گرسنه نمی ماند مگر اینکه ثروتمندی حق او را غصب کرد ...

نمیدونم والا

بچه دیدم مو روی سرش دیگ نمونده بود دندوناش داشت میریخت به خاطر سو تغذیه وگرنه ارگانهای بدن سالم بودن.