2777
2789
عنوان

ازدواج

70 بازدید | 5 پست

لطفا کمکم کنید من چکار کنم دیگه خانوادم گیر دادن برو بیرون برو تو اجتماع وقت ازدواجته خواستگار داشتم قبلا هر کدوم رو یا ب دلم ننشته بودن یا ی سری دلایل دیگه بود ک رد کردم اونموقع مامانم اینا برمیدارن میگن تا کی میخوای ناز کنی خواستگار میاد برات اگه بخوای ادامه بدی ب جایی میرسی ک همین هم دیگه نیست

داییم برداشت گفت چرا عروس نمیشی تو خواستگار برات میاد رد میکنی فک کردی چی هستی خودت ک انقدر ادعا داری چ موفقیتی داشتی تو زندگیت ک خودتو دست بالا گرفتی رد میکنی همرو

اونور مادربزرگم میبینه منو میگه کی میخوای شیرینی بدی بهمون خالمم همینطور دیگه واقعا فراریم ازشون خسته شدم به ستوه اومدم هی پرس و جو میکنن باز خواستم میکنن

🫀🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲

خاک عالم!! ۲۲ سالته و گیر دادن

تو حداقل تا ۵سال دیگه وقت داری

اصلااا اهمییت نده وایسا تو روشون جواب کوبنده بده تا دیگه نگن

بخدا قسم ازدواج هنر نیست بخدا خبری نیست جز دردسر و حرص و جوش و.... من اگه خانواده خوب داشتم ارامش داشتم تا ابد مجرد میموندم با اینکه ۲۹ سالگی ازدواج کردم الانم ۳۱ سالمه

خاک عالم!! ۲۲ سالته و گیر دادنتو حداقل تا ۵سال دیگه وقت داریاصلااا اهمییت نده وایسا تو روشون جواب کو ...

چکار کنم خسته شدم اره گیر دادن تا کی واستم تو رو خانوادم

من خودمم بدم نمیاد ولی میگم به موقعش با آدم درست حسابی هر خواستگاری میاد مامانم اینا گیر میدن قبول کن دیگه خوبه همین

🫀🥹