martyrdom مدیر استارتر عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 10 عنوان رفع تیرگی بدن 58 بازدید | 8 پست برای رفع تیرگی آرنج، زانو، کشاله های ران و باسن، بکینی و زیر بغل کسی میدونه باید چیکار کنم؟هرچی تاحالا استفاده کردم بی فایده بوده و اون تیرگی هایی که گفتم از بین نرفته. لطفاً راهنمایی کنید و راه حل هایی که انجام دادید و جواب گرفتید رو به منم بگید امروز | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیهههههه88 عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 1507 من خودم این مشکلو ندارم به خصوص با زیربغلم.اصلا لباسی نمی پوشم که زیر بغلم دیده بشه اما همینجا دیوم میگفتن قبل حمام آبلیمو بزنید من خودم دو سه بار زدم توی حمامم کیسه کشیدم بعد انگار یکم روشن تر شده حالا نمیدونم باز
deniz_selena عضویت: 1404/03/17 تعداد پست: 165 سلام عزیزسفید کننده AHAو اینم شنیدم میگن یه قاشق جوش شیرین یذره شامپو یذره نمک و یذره لیمو و یه ذره زرد چوبه رو ترکیب کن و بمال به تیرگی
مارچمالو عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 238 شاید مشکل داخلی داره که از بین نرفتهمیگن لیزر وایت خوبه ولی من تاحالا انجام ندادم 🍓
دوست،دارم_ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 8687 من خودم این مشکلو ندارم به خصوص با زیربغلم.اصلا لباسی نمی پوشم که زیر بغلم دیده بشه اما همینجا دیوم ... چندسالته
من_tanha عضویت: 1404/11/21 تعداد پست: 61 من برای بیکینی از روشن کننده مویام شاید ۱۰ تا خریدم 😅استفاده کردم چند درجه روشن تر شده ودائمیه چون الان دوماهه استفاده نمیکنم