2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 28 پست
اینجوری نبود اخلاق بد داشت ولی دیگه اینجورم نبود یدفعه از این رو ب اون رو شده بخدا براش کم نمیزارم ا ...

اهوم. پس واجبه برین مشاور.

شاید کسی زیر سرش بلند شده.

دیگه باید کم بذاری براش.

غلط میکنه دعوا کنه. به خانوادت بگو زندگیم مشکل داره میخوام یه طلا بفروشم برم مشاوره. خودتم میتونی تن ...

حس میکنم هیچ اختیاری از خودم تو این زندگی ندارم همش میترسم دعوام کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس میکنم هیچ اختیاری از خودم تو این زندگی ندارم همش میترسم دعوام کنه

حست درسته. باید ترس رو بذاری کنار عزیزم. این امتحان توعه واسه اینکه مقابل ترست واستی و ببینی هیچ اتفاقی نمی افته.

تهش اینه که کتکت میزنه. اونوقت سریع برو پزشک قانونی و وکیل بگیر، این میتونه واسه طلاق کمکت کنه. دارم دیگه بدترین حالتش رو میگم. وگرنه شوهر تو اینقد یخه که بعید میدونم حتی بهت بزنه. بیشتر عین دخترا قهر میکنه و سعی میکنه با سکوتش تنبیه ات کنه.

ولی اگه تو مسیر درست رو بری دیگه واست مهم نیست. چون رفتارای اون به ضرر خودشه و تو از همین چیزا سعی میکنی تکلیفتو برای همیشه باهاش مشخص کنی.

حتی خانوادتم ببینن کتکت زده کلی حمایتت میکنن. دستت پر میشه پیش مشاور و فامیل و... .

آینده به این راحتی خراب نمیشه و به خیلی چیزا بستگی دارهالان دیگه متوجه شدی با کنار اومدن همه چی حل ن ...

ممنون از راهنماییت انگار دارم جراتش و پیدا میکنم ولی یکم باید قلبمم بپذیره الانم سیره ازش بخاطر رفتاراش ولی خب میترسم بعد دلتنگش شم

هرچی بیشتر از خودت بگذری و باهاش کنار بیای اون فکر میکنه چه پسر خوبیه که تو اینقدر باهاش کنار میای. ...

خب اخه خودش همیشه میگف من هیچی نیستم در برابر تو فکرشم نمیکردم ی روزی دختری مثل تو زنم بشه

حست درسته. باید ترس رو بذاری کنار عزیزم. این امتحان توعه واسه اینکه مقابل ترست واستی و ببینی هیچ اتف ...

دقیقا همیشه با سکوت و بی محلیش اذیتم میکرد و من میرفتم جلو طوری رفتار میکرد ک ب خودم شک پیکردم هی میگفتم حتما من مقصرم

ممنون از راهنماییت انگار دارم جراتش و پیدا میکنم ولی یکم باید قلبمم بپذیره الانم سیره ازش بخاطر رفت ...

عزیزم همین لحظه نیاز نیس که به جدایی فکر کنی.

و همه اونایی که جدا میشن یه دوران دلتنگی دارن.

قراره واسه ادامه زندگیت تصمیم عاقلانه بگیری و به مرور زمان احساساتت رو جهت بدی و باهاش کنار بیای.

تا الان احساساتت واست تصمیم گرفته. احساس ترس از دعوا کردنش، ترس از از دست دادنش ، ترس از حرف دیگران و....

اصلا شاید رفتی مشاوره و مشکلت حل شد و به اونجاها نکشید.

ولی بهتره روی خودت کار کنی و روی احساساتت مدیریت داشته باشی. نذاری احساساتت تو رو کنترل کنه.

بلکه خودت احساساتت رو کنترلش کنی.

عاقلانه جلو برو.

یه دختر بالغ و صبور، که اجازه نمیده دیگران ازش سواستفاده کنن و نمیذاره هر کسی هر رفتاری دلش خواست باهاش بکنه و عاقله و به حقوق اولیه ی خودش آگاهی داره، باش.

خوشبختی رو باید با اراده و عقلت بسازی. خودش در نمیزنه.

اگه کارای قبلی مثل از خودگذشتگی و ترس و دلتنگی و... قرار بود جواب بده، الان اینجوری نبود که اینقدر بی محلی کنه و حرفای شمارو به هیچ بگیره.

یه مدت روی خودت تمرکز کن و انتقاد هم نکن. فقط برو مشاوره و بالغانه و آروم روی خواسته هات بمون. من حس میکنم خودش میاد سمتت و رفتارش عوض میشه. ولی این کافی نیس چون مشکل شما جدی تره و گوشیشم بهت نشون نمیده حتما چیزی هس که ازت پنهان میکنه.

والا گوشی من همیشه رو میزه هر موقه شوهرم بخواد برمیداره. رمزشم میدونه. رمز لپ تاپ منو هم میدونه.

خب اخه خودش همیشه میگف من هیچی نیستم در برابر تو فکرشم نمیکردم ی روزی دختری مثل تو زنم بشه

این اولش بود که احساس واقعیشو گفت چون خودباوری نداشت. کم کم تو بهش اعتمادبهنفس دادی. الان حس میکنه خیلی آدم خاصیه که تو با این همه کمالات حاضر شدی زنش بشی. فک نمیکنه تو ایثار کردی پس تو آدم خاصی هستی. فکر میکنه خودش خاصه.