2777
2789
عنوان

جدایی

113 بازدید | 26 پست

دوستان میشه بیاید حرف بزنیم

من ۵ ماهه ازدواج کردم و خونه خودم هستم

اما تو این ۵ ماه ی روز خوش ندیدم همش دعوا همش بهم بی احترامی میکنه

همه چی بهم میگه براش مهم نیس حالم بده اخلاق بد داره سریع قهر میکنه بهم بی محلی میکنه

ولی جلو بقیه خوبه جوری ک همه فکر میکنن ایراد از منه امشب دلمو بد شکوند حس میکنم دارم مریض میشم حالم بده میخام جدا بشم از حرف مردم میترسم از زخم زبونا .هزار بار باهاش سعی کردم حرف بزنم ولی تغییر نمیکنه اصلا گوش نمیده ک تغییر کنه خانوادمم گناه دارن زیاد شرایط مالی خوبی ندارند نمیدونم چیکار کنم جدیدا هم همش توگوشیه گوشیشم بهم نمیده حس میکنم یچیزی هست

توهم مقابله به مثل کن

جلوی دیگران خیلیییی خوب و موجه

و داخل خونه محل نذار ببین پشیمون میشه

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

توهم مقابله به مثل کن جلوی دیگران خیلیییی خوب و موجه و داخل خونه محل نذار ببین پشیمون میشه

از سرد شدنش میترسم اگه واقعا همه چی تموم شه چیکار کنم ته دلم امید دارم

ولی خب از طرفی سرد بودن منم چندان براش مهم نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میتونی بری مشاوره؟

اگه طلا گرمی داری که میتونی بفروشی مثلا یه گرم بفروشی، کافیه و جلسات زیادی میتونی وقت مشاوره بگیری.

اینکه گوشیشو نمیده مشکوکه.

فعلا باهاش سرد شو و سمتش نرو و حتما برو مشاوره چون گوشیشم نمیده و بهت محل نمیذاره ممکنه با کسی دیگه در ارتباط باشه.

حتما برو مشاوره. اینجوری ادامه نده.

و از طلاقم نترس الان طلاق خیلی زیاد شده. ارزش جوونی و عمرت بیشتر از این حرفاست.

شمام روبروی کسی چیزی نگو تا فکر نکنن مشکل از شماست.

اول برو مشاور هر وقت تصمیم ات به طلاق جدی شد بدی هاشو به خانوادت بگو و بگو نظر مشاورم همینه که جدا بشی چون اینجوری کهمعلومه پسره اهل زندگی کردن نیست.

باور کن زندگیت و عمرت اینقدر ارزش داره که می ارزه یه تکه طلا بفروشی و باهاش ۱۰ یا ۲۰ جلسه مشاوره بگیری.

عزیزم میتونی بری مشاوره؟اگه طلا گرمی داری که میتونی بفروشی مثلا یه گرم بفروشی، کافیه و جلسات زیادی م ...

حقیقتش زیاد بهم پول نمیده ینی کلا پول نمیده وقتیم بگم میگه ندارم و تو درک نمیکنی و یه بحثی میشه خیلی دلم میخاد برم ولی فعلا از لحاظ مالی نمیتونم ازکسی هم نمیشه بگیرم

از سرد شدنش میترسم اگه واقعا همه چی تموم شه چیکار کنم ته دلم امید دارم ولی خب از طرفی سرد بودن منم چ ...

عزیزم وقتی هم خودش سرده هم سرد شدن شما واسش مهم نیس ینی اهل زندگی کردن نیس.

آدمای دیگه رو از ذهنت حذف کن فعلا فقط به خودت فکر کن و برو مشاور کمکت کنه.

عزیزم میتونی بری مشاوره؟اگه طلا گرمی داری که میتونی بفروشی مثلا یه گرم بفروشی، کافیه و جلسات زیادی م ...

اینجوری نبود اخلاق بد داشت ولی دیگه اینجورم نبود یدفعه از این رو ب اون رو شده

بخدا براش کم نمیزارم از هر نظر چ تو فامیل خودم چ فامیل خودش همه ازم تعریف میکنن

حقیقتش زیاد بهم پول نمیده ینی کلا پول نمیده وقتیم بگم میگه ندارم و تو درک نمیکنی و یه بحثی میشه خیل ...

سر عقدت طلا نگرفتی؟

مگه میشه عروس هیچی طلا نداشته باشه؟ انگشتری چیزی؟

فقط باید به این باور برسی که ارزش عمرت و تک تک این روزا که میگذره از همه چی بیشتره. هم از پول هم از حرف مردم....

اصلا به شوهرت نگو ، یه تکه طلا بفروش و برو مشاور خانواده. اگرم شوهرت گفت از کجا آوردی بگو طلاهای خودمه دوست دارم خرج کنم تا تکلیف زندگیم با تو معلوم بشه اینقدر که اخلاقت بده.

سر عقدت طلا نگرفتی؟مگه میشه عروس هیچی طلا نداشته باشه؟ انگشتری چیزی؟فقط باید به این باور برسی که ارز ...

چرا طلا بهم دادن ولی اگ بخام بفروشم میفهمه و دعوام میکنه نمیدونم چیکار کنم

😭😭

عزیز دلم

گریه نکن

خیلیا این دوران رو گذروندن

به چشم یه امتحان بهش نگاه کن که باید تصمیم درست و عاقلانه بگیری و کاری که درسته رو انجام بدی.

مشاوره بری یا کمکت میکنه زندگیت گرم میشه؛ یا می فهمه فایده نداره و جدا میشی. توی زمین و هوا نمی مونی و زندگیت رو به راه میشه.

عزیز دلمگریه نکنخیلیا این دوران رو گذروندنبه چشم یه امتحان بهش نگاه کن که باید تصمیم درست و عاقلانه ...

اخه دلم میسوزه اینقدر با همه چیش کنار اومدم الکی الکی ایندمو خودمو ب بازی گرفت و خرابش کرد

چرا طلا بهم دادن ولی اگ بخام بفروشم میفهمه و دعوام میکنه نمیدونم چیکار کنم

غلط میکنه دعوا کنه. به خانوادت بگو زندگیم مشکل داره میخوام یه طلا بفروشم برم مشاوره. خودتم میتونی تنهایی بفروشی ولی اگه خواستی از خانوادت کمک بگیری واسه فروش طلا، باید بهشون بگی. ولی جزئیاتش رو نگو. فقط بگو شوهرم اهل زندگی نیس و بقیه شو به مشاوره باید بگم تا تکلیفم معلوم بشه.

چون خانوادت مشاور نیستن نباید از جزئیات زندگیت بدونن؛ ممکنه بعدا با هم خوب بشین ولی نگاه بد خونوادت روتون سنگینی کنه.

شما روی این مورد پافشاری کن.

اگه در این حد بخوای تسلیم و بی اختیار باشی ، تا آخر عمرت رو از دست دادی. آدم واسه خوشبخت شدن باید از قدرت اختیارش استفاده کنه

اخه دلم میسوزه اینقدر با همه چیش کنار اومدم الکی الکی ایندمو خودمو ب بازی گرفت و خرابش کرد

آینده به این راحتی خراب نمیشه و به خیلی چیزا بستگی داره

الان دیگه متوجه شدی با کنار اومدن همه چی حل نمیشه.

خیلی جاها نباید کنار بیای.

الان رفتار اون تو رو آزار میده

و این حق طبیعی شماست که طلایی که مال خودته بفروشی تا بتونی تکلیف زندگیتو با ایشون معلوم کنی.

بهش بگو رفتارات غیر قابل تحمله و دیگه نمیخوام باهات بمونم و میخوام مشاور طلاق بگیرم.

اون هم واسش مهم نیست

ولی موقه طلاق که بشه به دست و پات می افته.

طلاهاتو بردار قایمشون نکنه دستت به جایی بند نباشه ، بعد بهش بگو

خودت ببین شرایطت چجوریه من زیاد باهات آشنا نیستم. طبق شرایط و فرهنگ خودتون جلو برو ولی هرکاری میکنی مشاوره رو دنبال کن و جدی باش و از طلاق نترس.

دو روز دیگه بچه دارت میکنه و تو میمونی و یه دنیا زجر.

تا وقتی نیازهای عاطفی تو برطرف نمیکنه زیر بار رابطه جنسی هم نرو. بگو اول تکلیف زندگیمون معلوم شه بعد.

ایشون که همیشه قهره و نیازاشو با گوشیش که معلوم نیس کی پشتشه، برطرف میکنه.

تو هم گوشیتو پنهان کن و رمزشو عوض کن.

هیچ وقت تو رابطه یکطرفه و خوبی کردنای یک طرفه نمون.

مطمئن باش تهش باخته.

هرچی بیشتر از خودت بگذری و باهاش کنار بیای اون فکر میکنه چه پسر خوبیه که تو اینقدر باهاش کنار میای. مطمئن باش هیچ وقت فکر نمیکنه شما آدم خوبی هستی که اینقد کنار اومدی. فکر میکنه خودش لابد آدم خاصیه که شما اینجوری میخوایش.

پسرا این مدلی هستن.