2777
2789
واقعا منم پسر دارم وحشتناک بود آخه خواهر شوهرم دختر بود اونم تعریفی نداشت حالش

ن بدن شما واکنشش فرق میکنه برا پسر بد بوده احتمالا برا دختر بهتره

ادمم دیدم برعکس این بودن

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
ویارم بیشتر شوریهاز همه ی بوها بدم میاد ولی یه جورایی عاشق بوی سیگار و اسپند شدمبله خود خواسته بود

من سر پسرم از بو حمام سینک شامپو عطر همسرم متنفر بودم حموم ماهی ی بار میرفتم از مرغ بدم میومد فقط هم ترشی میخوردم اولین ویارم نوشابه و ادامس بود مرتب تهوع غروب داشتم ولی اکثرا کسایی ک از بو بدشون بیاد بچشون پسره ولی اینو اضافه کنم ب شدت وسواس داشتم ب همه چی خونه ام هروز عین دسته گل بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر پسرم از بو حمام سینک شامپو عطر همسرم متنفر بودم حموم ماهی ی بار میرفتم از مرغ بدم میومد فقط ه ...

منم مرغ نمیتونم بخورم

کباب اینا دوست دارم

نه من فشارم پایینه سرگیجه دارم خونه زندگیم منفجر شده

اره خیلی بارداری قبلیم انگار یه ادم عادی بودم خیلی راحت بود زایمانم سخت بود

احتمالا این یکی پسره چهره هم قشنگ مشخص میکنه دختر چهره زشتتر میشه پسر زیباتر از همون اوایل پیداس رشد مو زاید هم سر دختر بیشتره

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
احتمالا این یکی پسره چهره هم قشنگ مشخص میکنه دختر چهره زشتتر میشه پسر زیباتر از همون اوایل پیداس رشد ...

چهره ام به نظر خودم انگار نورانی شدم😂😂

به شوهرم میگم موقع مرگ من رسیده چهره ام نورانیه

چتری زدم خودم

و اینکه ابروهام و موهام خیلی سیاه شدن

الهی عزیزمانشاالله دوباره دامنت سبز میشهبچه ی اولت چند سالشه

خاهر جون من بچه نمیخام دوتا سقط اولی یکی پوچ دومی ایست قلبی سومی خدا داد سالم موند . اما سقط سومی من اصلا نفهمیدم حاملم تا رفتم سنو گفت ۶ هفتته ساک دفرمه هست میخای سقط کنی اما نیفتاد با قرص ماما انداختش . الان ای یو دی گذاشتم هرگز بچه نمیخام

من از ۵ هفته شروع میشد ، یعنی جوری بودم دلم آب یخ میخواست و دیگه تشنگی بهم فشار میاورد و آب میخوردم ولی درجا ب دقیقه نمیرسید خنک بالاش میوردم.بعد حساب کن یه پسر مدرسه ای کلاس اول داشتم و یه دختر شیر خوار ک شیر خودم رو میخورد 😵💫

الا یه هفته هست یه لقمه غذا نخوردم چرا درک نمیکنین من ویارم با بقیه فرق داره 24 ساعت درحال بالا اورد ...

Fقرص ها ویتامینه ت میخوری؟؟؟ نباید دیگه این جوری ویار باشی لابد چیزی تو بدنت کم

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼