2777
2789
دوستدارم برم سقط ش کنم گناهه سقط؟ تورو خدا راهنمایی م کنین

واقعا اگه به خاطر ویار خسته شدی و میخوای سقط کنی حتما اینکارو انجام بده چون پرورش اون موجود کوچیکی که توی دلت داری دردسرهای بی نهایتی داری که رفته رفته بیشتر و بزرگتر میشن سختی هاش

اگه واقعا بهش عشق نداری و از همین حالا به خاطر ویار داری جا میزنی و خسته شدی از دستش حتما سقطش کن چون اون به مادر قوی و عاشق نیاز داره

بله گناه بودنش هم گناهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بارداری راحتی نداشتم ، اگه بگم چقدر سختی کشیدم تو بارداری واقعا باور نمیکنی ، ویار در مقابل دردسرهایی که من کشیدم واقعا هیچه ولی تمام سختی ها رو عاشقانه به جون خریدم و الان که دخترم ۳ سال و نیمشه دلم برای اون روزهای سخت بارداری تنگ شده و حتی یادآوری اونروزها و سختی ها برام لذت بخشه

بخاطر ویار میخای سقط کنی

نمیدونم چی بگم راستش

شاید حالیت نیست داری چی میگی چند سالته 13 یا 14

حالا هی کودک همسری رو تبلیغ کنین یقه جر بدین.

آره سقط کن طفل معصوم گناه داره همچنین مادری داره

دوستدارم برم سقط ش کنم گناهه سقط؟ تورو خدا راهنمایی م کنین

تحمل کن مادر بودن همینه چطورمیتونین کلمه سقط روبه زبون بیاری سقطش کردی دیگه رنگ بچه رو نمیبینی باورکن ممکنه دیگه باردارنشی هیچ وقت

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

از حرف های من و دوستان دیگه ناراحت نشو

فقط خواستیم بهت یه تشری زده باشیم تا یکمی به خودت بیای و متوجه بشی که داری مادر میشی ! و مادر شدن و مادر بودن خیییییلی خیییییلی سخت تر از اون چیزیه که تصورش رو میکنی ولی به همون اندازه هم شیرین و قشنگ و غیر قابل وصفه

اگه فکر میکنی از نظر روحی روانی کم آوردی و نیاز به کمک داری حتما با روانپزشک ویزیت شو

برای ویارت هم دکتر دارو میده ، اگه با وجود دارو باز هم خوب نشدی باید حداقل سه چهار ماه تحمل و صبوری کنی

لیمو بو کردن خیلی کمک میکنه ،اگه حالت تهوع داری صبح قبل اینکه از تخت بیای بیرون نون خشک یا بیسکویت ترد بخور

واقعا اگه به خاطر ویار خسته شدی و میخوای سقط کنی حتما اینکارو انجام بده چون پرورش اون موجود کوچیکی ک ...

الا یه هفته هست یه لقمه غذا نخوردم چرا درک نمیکنین من ویارم با بقیه فرق داره 24 ساعت درحال بالا اوردنم الا گشنه تشنه ام جرعت نمیکنم یه قطره اب بخورم

بخاطر ویار میخای سقط کنی نمیدونم چی بگم راستش شاید حالیت نیست داری چی میگی چند سالته 13 یا 14حالا هی ...

شما ذز کجذ شرایط منو میدونی؟

یه فطره اب نمیتونم بخورم یه قاشق غذا 😭انقدر حالم بده به بچه دیگم نمیتونم یه لقمه غذا یه لیوان اب بدم ازجام نمیتونم بلند شم 24 ساعت پام تو سرویسه بالا میارم حتی اگه چیزی نخورم زرد اب بالا میارم