مظلوم_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8403 عنوان خیلی دل تنگم 55 بازدید | 2 پست چرا ادم باید عاشق بشهکاش هیچکس عاشق نمیشدکاش ادم یهوکسی به دلش نمینشستکاش ادمی اگر توی تقدیرمون نبود وارد زندگیمون نمیشدهمه با منطقشون یکیو انتخاب میکردن و با همون میرفتن سر زندگیشونخیلی دل تنگم و کاری از دستم بر نیماد میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂 امروز | 16:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
akila2270 عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 3 بد ترین حس دنیا اینه که یکیو دوس داشته باشی ، اون یکی دیگه رو
مظلوم_سایت مدیر استارتر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 8403 بد ترین حس دنیا اینه که یکیو دوس داشته باشی ، اون یکی دیگه رو اون بود ک اول اومد سمتم اون بود ک اول دوسم داشت این بیشتر ناراحتم میکنه میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم. کاربری دوممه🙂
akila2270 عضویت: 1404/11/17 تعداد پست: 3 اون بود ک اول اومد سمتم اون بود ک اول دوسم داشت این بیشتر ناراحتم میکنه منم اول اون محبت کرد ، بعد دیگه سرد شد رفت با کسای دیگه