2777
2789
عنوان

دلمه پیاز

52 بازدید | 11 پست

بنظرتون دلمه پیاز خوشمزه میشه؟کسی خورده؟

اولین بار میخوام درست کنم برای شام بهترین دستورشو پیدا کردم که برای ماردین ترکیه است الان داره میپزه میترسم خوشمزه نباشه🥲 اینم بگم دست پختم خیلی خوبه همه چیو خوب درست میکنم ولی درمورد این هیچ ایده ای ندارم چجوری میشه مزه اش اگه خوردید بهم بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگ و کلم اینا درست کردم اینو تو اکسپلورر میدیدم دلم خواست. درست کنم یبار نمیدونم چطور میشه

ی بار خونه دختر عمم بودیم دلمه پیاز درست کرده بود

خودمم با برگ کلم و فلفل دلمه ای هم دلمه درست کردم مزه دلمه برگ مو چیز دیگست ولی خب برای امتحان و تنوع و مهمونی اره خوبن

ی بار خونه دختر عمم بودیم دلمه پیاز درست کرده بودخودمم با برگ کلم و فلفل دلمه ای هم دلمه درست کردم م ...

اره نمیدونم چطور میشه حالا تنوع دیگه ولی مواد داخلش رو خیلی پرملات درست کردم با گوشت و کلی مواد امیدوارم هدر نره😂😭

اره نمیدونم چطور میشه حالا تنوع دیگه ولی مواد داخلش رو خیلی پرملات درست کردم با گوشت و کلی مواد امید ...

عزیزم خیلی هم پر ملات نگیر بعدش بخای ببندی مشکل میخوریا! حالا باز خودت میدونی

عزیزم خیلی هم پر ملات نگیر بعدش بخای ببندی مشکل میخوریا! حالا باز خودت میدونی

الان تازه پخت خوردم خیلیییی خوشمزه شده.. برای سسش رب انار و فلفل و گوجه درست گردم خیلییی خوب و ملسه

ما خونه دختر عمم خوردیم دلمه پیاز ولی خب دستورتو بگو منم درست کنم ببینیم چی میشه دلمه پیاز محشر بانو ...

شاید خوب درست نکردن یبار درست کن من میخواستم برا شام باشه الان همشو خوردن اینقد خوب بود😂

مواد داخلش برنج نیم دانه ۲۰۰ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و سبزی خشک دلمه یا (جعفری و گشنیز و نعنا خشک) و یدونه پیاز قرمز ریز ریز نگینی، یک لیوان پوره گوجه، سیر رنده شده یک قاشق رب گوجه و یکم رب انار و رب فلفل اگه داری ادویه هاهم پولبیبر سماق فلفل سیاه نمک قشنگ قاطی میکنی بمونه، پیاز زرد بزرگ رو از وسط یه برش میزنی ک باز نشه فقط یک ربع تو آب جوش بجوشه

بعد برگ هاشو جدا میکنی مواد میریزی توش لوله میکنی ازون ورم یه سس درست میکنی روغن و رب کوجه و رب انار این دفعه بیشتر و رب فلفل و یذره شکر که ترشیش زیاد نشه قاطی میکنی میزیزی رو پیازا ۴۵ دقه اینا آروم بپزه

خیلی ترش و ملس و خوشمزه بود طعم سیرم توش خیلی خوب بود

شاید خوب درست نکردن یبار درست کن من میخواستم برا شام باشه الان همشو خوردن اینقد خوب بود😂مواد داخلش ...

نمیدونم والا خودش که خیلی ادعای سراشپز بودن داره😅حالا با دستور شما درست میکنم ببینم چطور میشه مرسی عزیزکم❤️🌹