2777
2789
عنوان

تقاص پس دادن

82 بازدید | 6 پست

من یه دوست دارم که یه رازی بهم گفته بود من رفتم به همه گفتم و بعد از طریق دیگران ابروش تو خطر افتاد اما بعدش جمعش کرد.

البته اونم پشت من حرف زده یود.

منم چند وقت پیش یه اتفاقی واسم افتاد که به بدترین شکل ممکن رسوا شدم. و همیشه به خودم میگم این تاوان اون کاریه که با دوستم کردم.

چندبار ازش معذرت خواهی کردم ولی گفته حلال نمیکنه منم گفتم به درک. اخه وقتی اونم پشت من حرف زده تازه من تاوان کارمم پس دادم.

ولی همش با خودم میگم نکنه بازم تاوان بدم؟ دلم میخواد حلالم کنه اما خیلی پر روعه اونم خیلی حرفا پشت من زده اما هیچ وقت معذرتخواهی نکرد. الان تو زندگیم مشکل دارم همش میگم نکنه تاوان اونو دارم پس میدم. بعد اون دنیا چی میشه؟ هرچی هست همینجا تسویه میشه؟

ای کاش خدا به همین شیکی جواب ظلم بقیه رو هم میداد

ینی طرف متوجه بشه جواب اینکارشه ای کاشش

شما ام حلالیت طلبیدی و متوجه شدی دیگه کارماتو پس دادی

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش خدا به همین شیکی جواب ظلم بقیه رو هم میدادینی طرف متوجه بشه جواب اینکارشه ای کاشششما ام حلال ...

من خودم خیلی روی این چیزا حساسم ینی تا اتفاقی واسم میوفته سریع میگم نکنه تاوان فلان کارم باشه اما آبروی من هزار برابر بد تر اون رفت

اون پروعه !!😑اون بهت اعتماد کرده بود رازشو بهت گفته بود چطور تونستی اینکارو باهاش بکنی منم بودم نمی ...

اونم راز منو رفته بود گفته بود تازه حرفای دروغم زده بود

بعدشم به درک که حلال نکنه دیگه نمیتونم خودما بکشم که

تاوان کارمم دادم