2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

182 بازدید | 14 پست

سه سالی میشه مادر شوهرم فوت کرد و من هنوز نتونستم ببخشمش و برم سر قبرش هنوزم با دخترش و پسرش قطع رابطه ام هنو میگم هر شب شب اول قبرت باشه بیشتر از زمانی که بود یاد کاراش اذیتم میکنه بیشتر اوقات گریه میکنم ولی اروم نمیشم جری تر میشم از دست خودم چرا ایقد ساده بودم انگار روح و روانمو نابود کرد و رفت مشاورع هم فقط چرت و پرت گفت

بیاین ایقد بد نباشیم که حتی بعد مرگمون هم ی نفر عذاب بکشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه چیکار کرده باهات

دنبالم دروغ میگفت باعث شد عمو هام باهام قهر کنن چون گفته بود از خونه بیرونم کرد بین خودمو شوهرم اختلاف انداخت نزدیک طلاق بگیرم با ی بچه کل دارایمونو با حیله میگرفت خرج اون پسر و دختراش میکرد تهمت زد که من کارتشو خالی کردم تا رفتیم پرینت حساب و.....گرفتیم معلوم شد خودش ریخته بود به حساب دخترش ماشین بخرن نمیدونست میشه ثابت کرد

تو مهمونی جلو همه اقوامم گفته بود مگه پسر من زندگی داره فلان شده پسرمو نابود کرد و......

چیکار کرده چنتاشو بگو

یا رفته بود پیش بقیه گفته بود بهم غذا نمیده لباسامو از خونه انداخت بیرون و.....به بابام گفته بود اگه رو دخترت هوو نیاوردم زن نیستم

خونه دخترش بود من و شوهرم خونه پسرخاله شوهرم زنگ زد بهش کجایی شوهرم گفت بیرون گفت زنت تو خونه است درو برام باز نمیکنه اگه طلاقش ندی حلالت نمیکنم بعد من زنگ نوش،زدم گفت همینجا نشسته شوخی میکرد و....ی بار کلی فوش جاریم داد بعد هم رفت گفت من فوشش دادم کلی بحث بینمون پیش اومد و...

تهمت دزدی به دروغ خیلی سنگینه، حق داری نبخشی

خداشاهده دوماه بود عروسی کرده بودم یکی از دختراش گفته بود مامان این خودش شاغله چرا باید از کارتت پول برداره رمزش رو از کجا میدونست اصلا حالا برداشته زن پسرته شاید لازم داشته ول کن گفت نه باید همه بدونن چه خرابیه این دو تا از نوهاشو بردیم بانک با خودش رفتیم پرینت گرفتیم تا نشست

خداشاهده دوماه بود عروسی کرده بودم یکی از دختراش گفته بود مامان این خودش شاغله چرا باید از کارتت پول ...

خیلی آدم ترسناکی بوده، البته مادر شوهر و خواهرشوهر منم خیلی ترسناکن و هیچ وقت حلالشون نمیکنم