2777
2789
عنوان

عشق دوطرفه

70 بازدید | 11 پست

سلام

من پسرم نیاز به راهنمایی شما خانوما دارم مرسی

من ۲۷سالمه حدود ۲ سال با یه دختری دوست بودم و یه عشق دوطرفه بینمون بود البته از طرف ایشون علاقه خیلی بیشتر بود هی هدیه میگرفت برام محبت میکرد دوبار تولدم کل کافرو برام گرفته بود اگرم یه قهر کوچیک داشتیم خودش میومداشتی چند روز ک همو نمیدیدیم خیلی دلش تنگ میشد گریه میکرد و اصرار ازدواج داشت خیلی اما من موقعیت نداشتم ماسال اول دوستیمون حتی یه بحث کوچیکم نداشتیم اینجا دانشجو بود خابگاه دانشگاه بود تا اینکه اون درسش تموم شد و باید برمیگشت شهرش و مشکلات ما ازاینجا شروع شد خیلی دعوا میکردیم باهم هی قهر اشتی تا هشت ماه اینجور بودیم ک خودش میگفت علتش فقط دوریمونه تو این هشت ماه دوبارکلا همو دیدیم ک اونم خودش اومد اینجا ک ببینیم همو بعد برا یه ازمون استخدامی میخاستم شرکت کنم این دعوا ها و دوری مانع درس خوندنم بود ک دیگ تابستون جداشدیم من درس خوندم و اون ازمونو قبول شدم اما نمیتونستم فراموشش کنم یا محبتاشو فراموش کنم

حالا بهش برگشتم ک باهم باشیم و اوضاعم بهتر شد پنج شیش ماه دیگ ازدواج کنیم اما حالا بهم میگه من نمیخام دیگه باهات دوست باشم هی دعوا و قهر کنیم دیگ میترسم از اون روزا این مدتم ک نبودی هی گریه کردم از دوریت اگ منو میخای یا ازدواج کنیم یابرو براهمیشه

خانواده دختره از لحاظ مالی یکم ضعیفن خانوادم میگن ول کن توبهترین شغل داری موقعیتا خیلی بهتر برات درس میشه بعد خودمم همون موقعه ک باهم بودیم هی هواسم به دخترادیگ بود فک میکنم بقیه ازاون خوشگل ترن

و اگ بگیرمش بعدا پشیمونمیشم

نمیدونم واقعا چکار کنم ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابرادر من تکلیفت با خودت مشخص نیستا!اینو بگو که دختره رو میخوای یا نه؟اصلا واسه چی میخوای باهاش ازد ...

میخامش چون خیلی عاشقمه و حس میکنم بعدا کسیو مثل اونپیدانکنم .

کاتم از طرف من بود

میخامش چون خیلی عاشقمه و حس میکنم بعدا کسیو مثل اونپیدانکنم . کاتم از طرف من بود

پس خیلی اذیت شده

اینجوری که شما میگی فقط اون داشته نگه میداشته رابطه رو

شما اگه اونو دوست داری نباید کس دیگه ای به چشمت بیاد یا برات زیبا باشه

اخلاق و شعور صد می ارزه به تیپ و قیافه،اونا رو یه جورایی میشه درست کرد

ولی بنظر من شما بیشتر به فکر اینی که یه زن داشته باشی دهن همه باز بمونه از اینکه این خانوم شماست.

یه مدت باهاش صحبت نکن فکراتو قشنگ بکن که با خودت چند چندی

پس خیلی اذیت شده اینجوری که شما میگی فقط اون داشته نگه میداشته رابطه روشما اگه اونو دوست داری نباید ...

دقیقا اینجوری دوس دارم اما اون معمولیه کلا

اما اخلاقو ادبش خداست منو بخاطر پولو کارم نخاست

من شغل عالی دارم حتی خالم یه دختر دندون پزشک پیداکرده برام اما دلم باز پیش اینه دلم نمیاد اون همه علاقو محبتاشو سختیای ک از نبود من کشیده رو نبینم

به نظرم شما فعلا مناسب ازواج نیستی ولی امید وارم بهترین برا جفتتون اتفاق بیافته

میدونم اره هی میگم موقعیتای دیگه شاید جورشد

اما باز میترسم بعدا به خوبی این پیدا نکنم هیچ وقت

نرو سمتش،چون هم خودتو اذیت می کنی،هم اون بنده خدا رو.

تو اون طور که باید عاشقش نیستی.

ببخشید اینو میگم اگه بخوای با دو دو تا چهارتا و منفعت ازدواج کنی،هم خودتو بدبخت میکنی،هم طرفو.

تا این تفکر رو داری،هر شخصی که انتخاب می کنی،چون از روی عشق نیست،طرف احساس کمبود محبت میکنه از دستت،خودتم چون به دنبال منفعتی، بعدا که هر شخصی ببینی که منفعتش بیشتره،اعصابت خرد میشه که چرا با این ازدواج کردم،بقیه که بهترن.