2777
2789
عنوان

حلقه ازدواج

209 بازدید | 44 پست

اگر حلقه ازدواجمونو بجای طلا نقره بخریم بنظرتون بقیه متوجه میشن؟ مراسم عقدمون نزدیکه تقریبا یک هفته دیگه است قیمتهای حلقه خیلی بالاست برای جفتمون زیادی گرونه بخوایم 70-80 میلیون پول ی حلقه بدیم میتونیم وسایل خوتمونو بخریم یا همون مراسم. نمیدونم چکار کنم از طرفی هم میترسم به نامزدم بگم بیا اینکارو انجام بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خانواده خودتونم شرایط مالی سختی دارن نقره بگیرین!

ولی اگه خودت توی خانواده مرفهی بزرگ شدی به خاطر هیچ مردی استانداردهات رو پایین نیار طلا بگیر

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مردی که پول حلقه نداره عرضه نداره

اینجا منم باید پول حلقه داماد رو بدم اینجوری رسم هست برای ما . اتفاقا حلقه داماد گرونتر بود. چه ربطی داره همه پولش رو خونه خرید حداقل مستاجر نمیشم ولی برای خرید طلا با گرم 27-8 تومن الان پول نداریم

ن بابا کسی نمیفهمه

الان دوتا رینگ ساده ام بخوای بخری ۹۰ تومن پولشه

ما سال ۹۸ خریدیم شد ۶ تومن باورم نمیشم در عرض ۶ سال این همه تورم و گرونی

مراسمم لازم نیست

ی مراسم عقد خوب بگیرید همون بشه عروسیتون

من خودم اینکارو کردم حتی خواهرمم ۸ ماه پیش ازدواج کرد بااینکه وضع شوهرشم خوب بود عروسی نگرفتن گفتن الکی هزینه مراسم اضافه ندیم

اینجا منم باید پول حلقه داماد رو بدم اینجوری رسم هست برای ما . اتفاقا حلقه داماد گرونتر بود. چه ربطی ...

نقره بخر اگه خونه داره

اما اگه کلا هیچی نداشت واقعا باید بیشتر فکر میکردی

منم شوهرم برام حلقه نگرفت البته منم نگرفتم براش فقط یک نشون یک گرم و نیمی خرید الآنم با خوبی داریم ز ...

نشونم اره اوردن طلاس قبلا بود چندماه پیش ی گردنبد ظریفم مادرش بهم هدیه داد. اما الان میترسم بقیه دخالت کنن نمیدونم چجوری بگم اینو.... خوشبخت بشی ابجی

نشونم اره اوردن طلاس قبلا بود چندماه پیش ی گردنبد ظریفم مادرش بهم هدیه داد. اما الان میترسم بقیه دخا ...

مگه بقیه قراره خبر دار بشن ؟

نقره بخر بگو طلا سفیده

به پدر مادرتم بگو شوهرم گفته طلا گرونه نمیخوام

نشونم اره اوردن طلاس قبلا بود چندماه پیش ی گردنبد ظریفم مادرش بهم هدیه داد. اما الان میترسم بقیه دخا ...

سر این ویزای الکی زندگیتو به هم نریز بعداً خودش میخرع همین جا یک تاپیک بزن نامزدم ب خاطر حلقه به هم خورد همه میگن مقصر تو بودی و ...

نه بابا مشخص نمیشه

اصلا بفهمن زندگی شماست و خطایی نمیکنید

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
نقره بخر اگه خونه داره اما اگه کلا هیچی نداشت واقعا باید بیشتر فکر میکردی

نه عزیزم ایشون کارمندن و از همه نظر اوکی هستن با شرایط خرید خونه و اتفاقات الان واقعا این هزینه 200-250 تومن برای ی ست فقط میره باقی طلاها بماند اینجا رسم طلا باید زیاد بده داماد .

مگه کسی چیز نداشته باشه میره زن بگیره؟ این روزا دختر خانه دار و اینها رو نمیگیرن باید کارمند باشه یا شاغل دیگه وای به مردا