2777
2789

سلام دوستان

بعد از به دنیا اومدن پسرم خیلی عرق‌های سرد خوردم تا زردی نگیره که گرفت و خودم تا چهل روز فلج شدم هر چی دکتر رفتم تشخیص ندادن تا کم کم خوب شدن.ولی بعد از اون تا الان چند ماهی یکبار وقتهایی که دوغ یا ماست یا هندونه میخورم بدن درد شدید میگیرم.مثلا از دست شروع میشه بعد هر دو دست کم کم پاها رو درگیر میکنه.دردی که با هیچ مسکن قوی آروم نمیشه.دوباره یک هفته ای زعفرون و گرمیجات میخورم تا کم کم تروم بشه.کسی اینطوری بوده؟ الان سه شبه نخوابیدم.دارم میمیرم

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

اره دختر عمه من اینجوری بود رفت طب سنتی الان الحمدالله خوب شده .. بهش گفتن هفته ای یه بار فقط ماست بخوره و توی غذاش حتما از ادویه و سیر استفاده کنه تا سردی بدنش گرفته بشه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

عزیزم خدای نکرده جدی می شه ها..سردیجاتو حذف کن کلا ...الان سیر هست ..سیر بهت خیلی کمک می کنه ..هر روز بخور زیاد...چای می خوری پر دارچین باشه...بدنتو داغون کردی...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن‌چیزهایی بخوری که طبعشون گرم و تر باشه مثلا خود سیرهم زیادش خوب نیس چون‌گرم و خشکه و اون خشکی هم باعث میشه که اب بدنت کم شه و اگه زیاده روی کنی دچار اگزمای پوستی بشی

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

سردیجات بهت نمیسازه اصلا نخور به خودت آسیب نزن 

همیشه خرما و کشمش بخور

اگه آلرژی نداری فلفل  و سیر  تو غذات استفاده کن

دارچین تو غداها و نوشیدنی هات بریز 

.

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
اره دختر عمه من اینجوری بود رفت طب سنتی الان الحمدالله خوب شده .. بهش گفتن هفته ای یه بلر فقط ماست ب ...

ممنون عزیزم

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

چون عرقیات سرد خوردی استخوانات آسیب دیدن لبنیاتم سرده.بای چیزی گرمی بخور.شیروبا خرما.ماست روش پودرزیره بریز.پنیرهم باگردو بخور.ایشاالله خوب میشی.توی دوغ هم سیررنده.کن.چوب زنجبیل بگیر کنارهر غذات یکمی بخور خیلی موثره.

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

من طبع بدنم سرده

از بچگی وقتی سردی زیادمیخوردم دل درد و تهوع میگرفتم. که با نبات حل میشد

ادامه داشت تا وقتی زایمان کردم. از اون به بعد موقع سردی تهوع نمیگیرم . فقط استخونام ضعف میره و درد میکنه

به خاطر همین همیشه توی خونه و محل کار و ماشین زنجبیل دارم. ده دقیقه بعد از اینکه یکم زنجبیل میخورم درد و بی حالیم رفع میشه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این دفعه روزه بودم بعد افطار چند تاقاچ هندونه خوردم.از شبش حالم بد شد.الان سه شبه گرفتارم  

این دفعه روزه بودم بعد افطار چند تاقاچ هندونه خوردم.از شبش حالم بد شد.الان سه شبه گرفتارم   &nb ...

الهی عزیزم ...ادم چیکار کنه سلامتی مهمتره چیزای سرد نخور عزیزم روماتیسم می شی خدا نکرده

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

ممنونم دوستان.خیلی کمکم کردید.از نظراتتون استفاده کردم.حتما یه دکتر طب سنتی میرم و چیزهایی رو که گفتید میخورم.لطفا برام دعا کنید زود خوب بشم.

الهی عزیزم ...ادم چیکار کنه سلامتی مهمتره چیزای سرد نخور عزیزم روماتیسم می شی خدا نکرده

اره واقعا.دیگه توبه کردم.