2777
2789
عنوان

شک دارم

490 بازدید | 23 پست

بچه ها من نمیدونم چرا به شوهرم شک کردم

جمعه داشت تلگرامشو چک میکرد بعد مثلا تو همین کانالا و اینا بود و منم تو اشپرخونه بودم یهو اومدم این ور موهامو ببندم دیدم مونده رو یه صفحه ی چت زل زده به دو تا استیکر و یه متن دو خطی .حدود ده  دقیقه من داشتم موهامو شونه میکردم حواسم هم بود دیدم کلا قفله رو همون

بعد سرمو برگردوندم تو اینه موهامو چک کنم و برگشتم دیدم رفته تو یه کانال داره تلگرامشو بالا پایین میکنه

دیروز هم دم افطار اومد خونه گفت برم نون بخرم .هی من گفتم نمیخواد گفت نه باید برم

در حالی که ماشین داشت میتونست با ماشینش بره دم نونوایی بعد بیاد خونه ولی رفت

موقع رفتنش هم هی گوشیشو نگاه میکرد .سه چهار با از جیبش دراورد و چکش کرد و رفت

یه جور عجیبی هم مهربون شده .اصلا عادی نیست

پارسال ماه رمضون من فکر میکردم با این همه اعتقادات مذهبیش چه قدر مقیده به روزه و اینا بعد یهو تو گوشیش دیدم پر فیلم سوپره و همش داره نگاه میکنه کلی بحثمون شد

الان هم همش حس میکنم پای یکی در میونه که میخواد پنهونش کنه

چند وقت پیشا هم اخه بهم میگفت اگر یه وقت تو گوشی من دیدی یه خانم زده دوستت دارم از چشم من نبین منو دعوا نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودش دیگه گفته

شایدم یکی بهش گیر داده😐😐😐😐😐

دوره زمونه برعکس شده😐😐😐😐😐

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

من شوهرم خیلی مثلا اعتقادات قوی و مذهبی داره ۲سال پیش ت ل گ ر ا منصب کرد رو گوشیش بهش شک کرده بودم ی شماره تو گوشیش سیو کرده بود بهش زنگ زد الکی قطعش کرد بعد من به شمارهه زنگ زدم ی زن بود ولی به روی خودم نیوردم دیگه خودش ت ل گ را م پاک کرد گفت آدم منحرف میشه فیلم سوپرم ک اکثر مردا دوست دارن و تو گوشیشون هست نمیدونم چ راه حلی خوبه چون مردا خیلی تنوع دوست دارن

اصلا همینجوری نگو به روی خودت نیار اما شش دانگ حواست بش باشه سعی کن تلگرامشو هک کنی

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

شوهر دوست من بنگاه املاک  داره .میگه دختر مدرسه ای از شماره رو شیشه بنگاه زنگ می‌زدند به شوهرم که دوستت دارم و اینا خخخ.

حالا شوهرش مسن و مو سفید ولی خوشتیپ بود .هرچی شوهرش می‌گفت تو جای دخترمی .می‌گفت اشکالی ندارد من عاشقتم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سلام.نمیگم شک نکن ولی قضاوت نکن.هیچ احتمالی را حتمی ندون و نزار احتمالات و فکرت جای واقعیت را بگیره.نمیدونم صمیمیت شما در چه حدهستش ولی اگر با هم رفیق هستین راحت بشین و با شوهرت صحبت کن و بدون مقدمه چینی همه چیز را بگو و در کمال آرامش ازش بخواه اگر چیزی هست اول ب تو بگه و مطمئنش کن که منطقی برخورد میکنی

از هم بگذریم تا خدا از ما بگذرد