2777
2789
عنوان

شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 23 پست
اخ نمیدونین چه قدر جدیدا قربون صدقه ام میره  همش میبوسه منو  عجیب شده محبت کردنش هم  ...

اگه چیزیم باشه یعنی در مرحله عذاب وجدانی .تو هم بهش محبت کن و یه کاری کن یعنی بهش خیلی اطمینان داری ولی زیر نظر بگیرش .درضمن عذاب وجدان شو زیاد کن .

بفهمی که چی بشه .نود درصد که بفهمید جدا نمی‌شید پس درست کنید وضعیتو

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر چیزی هم باشه پاک میکنه

میاد خونه گوشیو راحت میده به من معلومه قبلا پاک کرده خیالش راحت شده

دیروز پنج دقیقه بعد ازینکه رفت بهش زنگ زدم میخواستم ببینم میرم پشت خطش یا نه بعد دیدم صداش از طبقه پایینمون میاد گفت دارم اینه ی خونه ی مستاجرو نصب میکنم (مستاجره هنوز نیومده ) بعد من دیگه اومد خونه سرسنگین شدم باهاش بر عکس همیشه که اینجور موقعا محل نمیذاشت هی قربون صدقه ام میرفت و میگفت باهام مهربون باش  و اینا

بعدش هم رفت

بچه ها من قبلا یه بار از دور تو دوران نامزدی یه چیزی تو گوشیش دیدم که نباید میدیدم و خیلی به هم ریختم ولی بهش نگفتم تا شب خودش هم فهمیده بود اشتباه کرده ولی تا شب به روم نمیورد .خیلی مهربون تر شده بود و همون شب منو برد برام کفش خرید و اینا

تا شب که من تو ماشین بهش گفتم دیدم و چرا اینکارو کردی یه کلمه حرف نمیزد !

الان همش به خودم میگم کاش همون موقع جدا میشدم

اگر چیزی هم باشه پاک میکنه میاد خونه گوشیو راحت میده به من معلومه قبلا پاک کرده خیالش راحت شده دیر ...

عزیزم میدونی چرا زندگی های این دوره زمونه اینقدر عمرشان کوتاهه.

؟چون ما ب جای اینکه مسئله را حل کنیم پناه میبریم ب فرار لز مسئله یعنی طلاق.خیلی از جاها ما باید بایستیم و بخاطر زندگیمون و خودمون و روزهایی که زندگی کردیم بجنگیم نه اینکه راحت میدون را خالی کنیم برای بقیه.خواهشا احساساتی نشو و در عصبانیت هیچ کاری یا هیچ حرفی نزن.اگه خیلی اعصابت داغونه ی پارک برو یا یزن بیرون آروم که شدی بشین باهاش صحبت کن.شاید ولقعا شوهرت گیر بد آدمی افتاده و مقصر اصلی کس دیگه ای باشه 

از هم بگذریم تا خدا از ما بگذرد

بچه ها من دلم طاقت نیورد و تو ت.لگرام به شوهرم گفتم

گفت گوشیم داغ میشده هی در میوردم چک میکردم چون پامو میسوزونده

برای بقیه اش هیچ توضیحی نداد

فقط دوباره زد صحرای کربلا که تو بهم شک داری و چرا من به تو گیری نمیدم و مشکل از توعه و...

بازم کم صبریم گند زد