abyfosfory مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2925 عنوان ریزش مو ارثی 62 بازدید | 6 پست بچه ها کسی بوده توی سن کم ریزش مو ارثی داشته باشه و درمانش کرده باشه؟بگید چطوری درمان کردین امروز | 10:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farshid07 عضویت: 1404/09/26 تعداد پست: 36 در سن کم ارثی بودن بعید هستبا مراجعه به دکتر ایمونولوژی، بهتر مشخص میشه ya-zahra
abyfosfory مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2925 در سن کم ارثی بودن بعید هستبا مراجعه به دکتر ایمونولوژی، بهتر مشخص میشه سن کم منظورم ۲۴ سال هستش رفتم دکتر تشخیصش ریزش مو ارثی بود برام ماینوکسیدیل نوشت اما چون اگر بزنم باید تا اخر عمر بزنم وگرنه برمیگرده نزدممشکل کم خونی ،تیروئید ایناهم نداشتم
farshid07 عضویت: 1404/09/26 تعداد پست: 36 سن کم منظورم ۲۴ سال هستش رفتم دکتر تشخیصش ریزش مو ارثی بود برام ماینوکسیدیل نوشت اما چون اگر بزنم با ... مانوکسیدیل اصلا استفاده نکنید ، بدلیل اینکه دارای الکل هست و فشار خون را بالا میبرهو فقط موهای ریز نمایان میشه که تأثیری نداره، البته دیگه برای دکتر راه دیگه ای وجود نداشته ya-zahra
abyfosfory مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2925 مانوکسیدیل اصلا استفاده نکنید ، بدلیل اینکه دارای الکل هست و فشار خون را بالا میبرهو فقط موهای ریز ن ... نه استفاده نمیکنم راهکار های دیگه رو اول امتحان میکنم ان شاالله نتیجه میدهممنون از شما بابت نظرتون
m7979 عضویت: 1404/11/16 تعداد پست: 82 من که تو سن ۲۳ کچل شدم تمام موهام ریخت با ماینوکسیدیل و فیناستراید و مکمل های مثل زینک پلاس و بیوتین الان موهام تا شونه هام کامل پر پر شدن تازه پسرم تو دخترا خیلی بهتر جواب میده
abyfosfory مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 2925 من که تو سن ۲۳ کچل شدم تمام موهام ریخت با ماینوکسیدیل و فیناستراید و مکمل های مثل زینک پلاس و بیوتین ... آخه من نمیخوام ماینوکسیدیل بزنممگه میشه از ۲۴ سالگی تا اخر عمرم بزنم
m7979 عضویت: 1404/11/16 تعداد پست: 82 منم مجبورم تا آخر عمر بزنم مگه چقدر وقتت میگیره همش ۳ دقیقه میخوای کچل شی اون موقع باید حجاب بزاری