2777
2789
عنوان

خارش دست بخاطر اگزاما

324 بازدید | 21 پست

دوستان پسر 9 ماهم تو دست و پاهاش اگزاما داره الان 3 ماه دکتر بردیمش و کرمهای مختلف دادن و دارو های مختلف ولی اثرش کم بوده و شبها چون دستش میخاره بیدار میشه البته آنتی هیستامین برای خارش داده ولی اثری نداره و همچنان هر روز دستش میخاره .اینجا دکتراش مثل ایران داروهایی ترکیبی نمیدند. الان حتی من لبنیات قطع کردم و به پسرم شیر ضد آلرژی شیر  گاو دادند.یکجا خوندم بتامتازون خوبه که دکتر گفت اصلا فکرش نکن چون برای کودک خوب نیست و دستش میسوزنه چون قوی است.لطفا کمک کنید چه داروی برای خارش دست از دکتر بگیرم

منم اگزما دارم اما براى بچه نميتونم راهنماييت كنم هركارى دكترش ميگه بكن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی داروی خاصی میزنه برای اگزامای کودک که خوب شده باشه،آزمایش خون هم داده پسرم ولی آلرژی نداشته .

آز خون حساسيت پوستى رو مشخص نميكنه، بايد تست پوستى بده

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
میخوام وقت بگیرم برای متخصص پوست که باید ببرم بیمارستان .

ببر پيش متخصص يا فوق تخصص آلرژى نه پوست

ببر پيش متخصص يا فوق تخصص آلرژى نه پوست

بخدا اینجا اسمش اینه دکترا خوبند ،این.... باید خودشون بگند میفرستیم به بیمارستان نه اینکه من بگم .امروز باید زنگ بزنم مطب وقت بگیرم.

عزیزم اگزما و خارش بخاطر گرمی هست. اگر شیر خودت میخوره ، خودت خنکی بخور مثل تخم شربتی، جوشانده گل ختمی، عرق شاهتره

اگرم شیر خشک میخوره اینهایی که گفتم رقیق شده به بچه ات بده

ایشالا زود خوی میشه

« خدایا شکرت »
پماد فلوسینون من استفاده میکردم پسرم دوسالش بود خوب شد

اینجا هر داروی نمیدند و دکتر باید بنویسه. فقط یکسری دارو های ساده میشه از بیرون گرفت بقیه دکتر باید تجویز کنه البته آگه تشخیص بده برای سن بچه اوکی هست.

عزیزم اگزما و خارش بخاطر گرمی هست. اگر شیر خودت میخوره ، خودت خنکی بخور مثل تخم شربتی، جوشانده گل خت ...

حتما امروز میرم از فروشگاه اینا رو میخرم .ممنون 

درمان اگزمای پوستی :طب سنتی خیراندیش

اگزما ۲ نوع است:  سرد (سودایی) : با خوردن سردیها و گرمیها  تشدید می شود .

گرم ( صفرایی): با خوردن گرمیها تشدید می شود .

الف ) اگزمای سرد :

خوردن سرکه انگبین زرشکی ( ۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد آب زرشک طبیعی ) در

تابستان ۲ وعده و در زمستان ۱ وعده

ب ) اگزمای گرم :

خوردن سرکه انگبین معمولی ( ۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه ) به مدت ۴۰ روز و

سپس حجامت عام کنند .

بهش خاکشیر بده ضرری نداره امتحان کن شاید پماد لازم نشه . 

چشم حتما .بخدا کلافه شدم.دستاش و پاهاش چند قسمت شده پوستای کلفت و اکثرا آرنجش میخاره و زخم و خونی میشه