2777
2789
عنوان

دوست پسر قبلم

990 بازدید | 15 پست

۱ سال ونیم پیش بایک ترک دوست بودم ب مدت نزدیک ۲سال البتع با چند ماه چند ماه قهر.مندعاشقش بودم باتمام وجود کلی هدیه براش فرستادم.جون براش میدادم.جنسی ن ها منطورم اینکه قلبم بود روحم بود.اون انکار منو براسرگرنی میخاست اون ۲۸ بور من ۲۰ سن هامون.گفت براازدواج گفتم راه روره گفت باشه کلی درد سر ودعوا من یچه تر بودم اون پخته تر بود همش ایراد میگرفت.اخرشم گفت برا دوستی ن ازدواج بهانه ارورد نن از اینستا ب فامیلش چغلی شو کردم.وکلی دردسر بعد کلی تهدیدم کرد.همش دوست داشت س ک س چت باهاش بکتم.اون فقط یبار کادو گرفت خسیس بود هعی وعده دادمیام شهرتون اما نمید گفت اگ بیام می کنمت .اخرم ولش کردم.الان دلم براش پرمیکشه.ازدواج کرده بیو شو دیدم.ترک بویین زهرا بود پست فطرت دلم انتقام میخادگفت اگ یک قدم برداری ابرو برات نمیزارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختررررهمون اول باید کات میکردی باهاشچه حس بدیه دلبستگی و یاد اومدن خاطراتتولی ۹۹ درصد مردا واسه هوس ...

اخ من رفتم لباس خریدم.برااینکه بیادشهرمون مساوره زفتم.بامادرش چت کردم.به خانوادم گفتم.جیگرم خونه

شما جای من بودید با دل سوخته چمکردید مادرم یکسره سرکدفت بهم میزنه میزدنش تو سرم رابطه رو

مادر شما هم یه روز خسته میشه دیگه راجب اون بچه حرفی نمیزنه

انتقام چیز بدی نیست ولی الان شما انتقام بگیری که چی بشه وقتی هنوزم به طرفت حس داری ممکنه بیشتر اذیت بشی

این بچه ارزششو نداره یه دفعه هم قرار نیست همه چیو فراموش کنی ولی تو این مدت میتونی با چیزها و کارهایی که دوست داری خودتو سرگرم کنی کلاس یا مسافرتی هر چی اون بچه ارزششو نداره