moon_pm مدیر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2313 عنوان رل زدم | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست اصلا نمیدونم کار درستی کردم یا نهپسره ظاهرش معمولیه ولی هیکلش خیلی عالیهی باگ بزرگش اینه ک لاته یکم ، مثلا خواهرشو همه ازش حساب میبرن تو محلموندارم روانی میشممم حس میکنم چون اکسم رل زده دارم از حرصش اینکارو میکنم ولی از ی طرفم ظاهرش تایپمههه دیروز | 20:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
www000com عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 2180 وای چقد منییییمن دقیقا سر همین کات کردم و دیگ برنگشت ۱ سال و ۸ ماه میگذره و من همچنان دلتنگممممخودم ... این انفالو کرد من از این بدم اومد چرا فالو کرده بود از اولاخرش گفت یادت باشه خودت تمومش کردی..💔میدونم منم هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم🙃🤝 همیشه عاقبت عاشقی پریشانی ست....🙃💔
www000com عضویت: 1404/10/09 تعداد پست: 2180 وقتی اون نمیخواد اشتی کنیم تا کی خودم پیش قدم شم؟؟منم خیلی دوسش داشتم هنوزم دارم البته ولی رفتارش درست نیست باید تغییر ایجاد کنه انقدر دنبال دخترا نباشهمنتظرم پیام بده اگه داد که هیچی اگرم نداد لابد دلش باهام نبوده... همیشه عاقبت عاشقی پریشانی ست....🙃💔
moon_pm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 2313 کلا بخاطر هیکلش رفتی باهاش؟😭خدا شفاتون بده نهههه ظاهرشو دوس دارم اخلاقشم دوس دارم مراقبمه حس امنیت میده ولی خب لاتن