2777
2789
عنوان

رل زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 48 پست
عشق واسه من معنی نداره من کلا هیچ احساسی به هیچکس ندارم فقط احساس نیاز دارم بعد ی تایمی که برطرف میش ...

خب شما کلا راهو اشتباه رفتی..:/

همیشه عاقبت عاشقی پریشانی ست....🙃💔

عهههه پیوندتان مبارک🗿🤌🏻چ متعهددد سریع زدی امضا 🤣🍫🗿

اره پونصد تا پیشنهاد مزدوج شدن به افراد دیگه هم دادم🎀🍫🗿

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ماهم دیروز کات کردیم😂😂

حالت چطوره الان ؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

کاربریت چه باحاله🤣🤣🤣🤣

میدونم 🍫🗿🎀

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم🥑🎀💀

گوزهمن چندبار رفتم تو رابطع وقتی کات کردم اسم طرف یادم رفت🫤اونروز انقدر فکر کردم اسم یکیش یادم بیاد ...

عاشق نشدی

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

حس مسخره ای دارمدلم براش تنگ شده ولی نمیخوام ببینمش دیگه💔

مقصر کدومتون بودین ؟

اونگفتم دختر فالو نکن کرد اونم یکی نه چندتااخرشم گفت دستم خورده💔

وای چقد منیییی

من دقیقا سر همین کات کردم

و دیگ برنگشت

۱ سال و ۸ ماه میگذره و من همچنان دلتنگمممم

خودم با پای خودم رفتم چون حاضر نبود اونارو آنفالو کنه