2777
2789
عنوان

رل زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
عشق واسه من معنی نداره من کلا هیچ احساسی به هیچکس ندارم فقط احساس نیاز دارم بعد ی تایمی که برطرف میش ...

خب شما کلا راهو اشتباه رفتی..:/

همیشه عاقبت عاشقی پریشانی ست....🙃💔

عهههه پیوندتان مبارک🗿🤌🏻چ متعهددد سریع زدی امضا 🤣🍫🗿

اره پونصد تا پیشنهاد مزدوج شدن به افراد دیگه هم دادم🎀🍫🗿

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم دیروز کات کردیم😂😂

حالت چطوره الان ؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

گوزهمن چندبار رفتم تو رابطع وقتی کات کردم اسم طرف یادم رفت🫤اونروز انقدر فکر کردم اسم یکیش یادم بیاد ...

عاشق نشدی

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

حس مسخره ای دارمدلم براش تنگ شده ولی نمیخوام ببینمش دیگه💔

مقصر کدومتون بودین ؟

اره پونصد تا پیشنهاد مزدوج شدن به افراد دیگه هم دادم🎀🍫🗿

وای چ ناززززز😐🤣

قبول کنن میخوای اسم همشونو امضا بزنی ؟!!!🤣🤣🤣🤣🤣

چرا به من پیشنهاد ندادی🗿🗿🗿💔💔💔💔

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

اونگفتم دختر فالو نکن کرد اونم یکی نه چندتااخرشم گفت دستم خورده💔

وای چقد منیییی

من دقیقا سر همین کات کردم

و دیگ برنگشت

۱ سال و ۸ ماه میگذره و من همچنان دلتنگمممم

خودم با پای خودم رفتم چون حاضر نبود اونارو آنفالو کنه