2777
2789
عنوان

رل زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
عشق واسه من معنی نداره من کلا هیچ احساسی به هیچکس ندارم فقط احساس نیاز دارم بعد ی تایمی که برطرف میش ...

خب شما کلا راهو اشتباه رفتی..:/

همیشه عاقبت عاشقی پریشانی ست....🙃💔

عهههه پیوندتان مبارک🗿🤌🏻چ متعهددد سریع زدی امضا 🤣🍫🗿

اره پونصد تا پیشنهاد مزدوج شدن به افراد دیگه هم دادم🎀🍫🗿

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 همسرم مهدیس🎀🗿🩷چخه به گرد پاش نمیرسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهم دیروز کات کردیم😂😂

حالت چطوره الان ؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

گوزهمن چندبار رفتم تو رابطع وقتی کات کردم اسم طرف یادم رفت🫤اونروز انقدر فکر کردم اسم یکیش یادم بیاد ...

عاشق نشدی

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

حس مسخره ای دارمدلم براش تنگ شده ولی نمیخوام ببینمش دیگه💔

مقصر کدومتون بودین ؟

اره پونصد تا پیشنهاد مزدوج شدن به افراد دیگه هم دادم🎀🍫🗿

وای چ ناززززز😐🤣

قبول کنن میخوای اسم همشونو امضا بزنی ؟!!!🤣🤣🤣🤣🤣

چرا به من پیشنهاد ندادی🗿🗿🗿💔💔💔💔

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨

اونگفتم دختر فالو نکن کرد اونم یکی نه چندتااخرشم گفت دستم خورده💔

وای چقد منیییی

من دقیقا سر همین کات کردم

و دیگ برنگشت

۱ سال و ۸ ماه میگذره و من همچنان دلتنگمممم

خودم با پای خودم رفتم چون حاضر نبود اونارو آنفالو کنه