2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این آدم نرمال نیست . مشکلی تو زندگیشه یا افسردگی بعد از زایمانش درمان نشده . در هر صورت باید بره روا ...

نه در حال حاضر مشکل مالی نداره فرض کن مادرشم عروساشو بیشتر از دختراش دوست داره

از بچگی تا الان که بچه ها تقریبا سی سالشونه بچه های خواهر برادراشو خیلی دوست داره ولی بچه های خودشو ...

چه عجیب. مطمئنا مادر واقعی هست؟شایدم درون گراس. آخه خودم مادرم و نمیتونم بفهمم چجور میشه به بچه ت حس نداشته باشی

از بچگی تا الان که بچه ها تقریبا سی سالشونه بچه های خواهر برادراشو خیلی دوست داره ولی بچه های خودشو ...

اگه منظور شما مادرتونه باید بگم نسل مادرهای ما واقعا عجیب مشکل دارن . بچه هاشونو دوست دارنا ولی اصلا نمیتونن نشون بدن . بدی رو بیشتر نشون میدن تا خوبی شوند رو . تا دلت بخواد اطرافم هستن .

اره واقعیه

با این دوست عزیز که گفتن مشکل روانی دارن موافقم. قطعا از یه چیزی رنج میبره. شاید شوهرشو دوست نداشته و به بچه های اون مرد هم حسی نداره. شاید خود مادر تو کودکی مورد بی مهری مادرش بوده

با این دوست عزیز که گفتن مشکل روانی دارن موافقم. قطعا از یه چیزی رنج میبره. شاید شوهرشو دوست نداشته ...

خوب مادرش بد بوده الان مادرشو بیشتر دوست داره تا بچش اره با شوهرشم مشکل داشته ولی طلاقم نگرفته

نه دوست نداره قشنگ معلومه فقط برام عجیبه علتشو نمیدونم

یه مادرو دیدم که به دختراش که فقط با نظرش مخالف بودن گفت .. شما منو دوست ندارین . منم مادرمو دوست ندارم . مادرمم از مادرش متنفر بود ... و رفت و دیگه بحث نکرد . شاید باورت نشه ولی من زیاد دیدم چیزی رو که میگی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز