2777
2789

من مجرد بودم شوهرم اومده بود خواستگاری ولی چیزی معلوم نبود اونجا رفتم دعا کردم اگر قسمت همیم همه چی جور بشه و بهم برسیم اگرم نه مهرش از دلم بره برگشتم اومدن و مراسم نامزدی مشخص کردیم و ازدواج کردیم بعد فهمیدم شوهرم همون سال واسه اولین بار اربعین رفته بوده کربلا بعد یه همسر خوب خواسته جهل روز بعد اربعین اومده بود خواستگاری من همیشه میگه تو رو امام حسین به من داده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من مجرد بودم شوهرم اومده بود خواستگاری ولی چیزی معلوم نبود اونجا رفتم دعا کردم اگر قسمت همیم همه چی ...

یعنی دوتاتونم از امام حسین حاجت گرفته بودید همزمان چه باحال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوتاتونم از امام حسین حاجت گرفته بودید همزمان چه باحال

اره اون قبل خواستگاری رفته بود من بعد خواستگاری تو زمان اشنایی مون رفتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من خیلی دیدم البته متاسفانه خودم تا حالا نرفتم اما زیاد دیدم، هرچند بعضیاشون گفتن چی بوده بعضیاشون نه دوست ندارن بگن، مثلا میشناسم کسی شفا گرفته و یا کسی رفته خودش متحول شده و کلا یه آدم دیگه شده، یا کسی مشکل مالی داشته حل شده، در کل امام حسین واسطه میشه تا خدا کمک کنه، اگه به صلاح باشه حتما میشه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

خوش به حالتون کاشکی منم منم قسمت بشه برم

انشاالله خدا قسمتت کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792