2777
2789
عنوان

تو این 20 روز

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست

من تو همین هفته سه بار اینترنت گرفتم هربار ۲۵هزارو...فکن هر هفته انقد پول اینترنت میدم .ماه پیش اشتباهی به جای چهل هزار ۴۰۰هزار شارژ گرفتم از ویپاد چونبه تومان بود ندیدم .ولی همش پای اینترنت رفت

و غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست🎀🌒️

@ogctx30uyd39دنتر

بقیه رو اینجا میگم چون ممکنه بازم تو خصوصی پاک شه ( چون دیگه اطلاعات شخصی نیست )

منم کفر میگفتم [ شاید همینم از جادو بوده ] سال ۹۹ اینا بود فکر میکردم بختم بازه خودم انتخاب نمیشم و اینا ، اونموقع ۳۴ سالم بود

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ خواهرم خونمون بود بهم گفت همسایمون یه شماره از دعانویس داده و ازدواجش جور نمیشد رفته پیشش و ۱ ماه بعد عقد کرده ( به خواهرم میگفت اون دعانویسه بهم گفت بختت مادرزادی بسته بود کسی نبسته )

من و آبجیمم رفتیم تاس انداخت ( تاس برنجی دارن ) گفت ۲ تا زن رفتن پیش یه جادوگر زن بستن گفتم میدونید اسمشونو گفت میدونم ولی نمیتونم بگم اجازه ندارم ، من به ۳_۴ نفری مشکوک بودم یکیش همین زنداداش کوچیکم که شهریور ۱۴۰۰ خود به خدایی دست زنداداشم رو شد ( به عنوان خریدار جادو ، بعدا فهمیم با مادر و خواهرش همدستن ، با پارتنر خواهرشم همدستن )

قبلنا ۲ تا اکانت داشتم تو نی نی سایت و برای سرگرمی میومدم ، بعدش کاربر سایوجان ایجاد کردم از این به بعد چنتا کابری ایجاد کردم که ۹۰ درصدش تاپیکای باطلی ان

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

@ogctx30uyd39دنتر بقیه رو اینجا میگم چون ممکنه بازم تو خصوصی پاک شه ( چون دیگه اطلاعات شخصی نیست ) م ...

خب چه جالب .بعدش چی پولی دادین به اون خانم که باطل کنه؟خدا نگذره ازشون به حق علی

باشه عزیزم.خب من الان چه جوری شصت قاف رو شروع کنم ؟یه خانمی هست پاکسازی انجام میده ۱۲۰۰میگیره خالم و ...

هی جادو میگیرن برات ؛؛؛ وگرنه اون چله های باطلی با سوره ها و ادعیه شرعی و شمع تراپی و چه میدونم نمک تراپی و غسل باطل سحر و مدیتیشن و فنگشویی با فلان گیاه و با فلان چیز و باطلی با سرکه ، گلاب ، سنگ قلیاب ، و یهرامام معصوم مخصوصاً زیارت امام رضا علیه السلام ، و اون دعانویس_باطل سحر حرفه ای قرآنی ، و ذبح قربانی و حرز ائمه مثلا حرز کبیر و صغیر امام جواد :

اینا همه باطلی و پاکسازی ان مخصوصا روش قرآنی

اما مشکل امثال ما گرفتن سحر جدید و تمدید سحر قبلی یا قدیمی تر هست وگرنه باطلی کاری نداره دو سه بار باطل میکنی تموم میشه

هی جادو میگیرن برات ؛؛؛ وگرنه اون چله های باطلی با سوره ها و ادعیه شرعی و شمع تراپی و چه میدونم نمک ...

دقیقا واقعا من خیلی کارا کردم ذکر استغفار امام صادق رو روزی ۴۰۰بار تا ۶۰روز گفتم.هرردز آیت الکرسی سوره طلاق سوره دخان چله عاشورا و یس .نماز استغاثه حضرت زهرا حرز امام جواد و اميرالمؤمنين. تنها بختمنیست بدبختی رزق هم ندارم با کلی استعداد و کارایی که باید داشته باشم جور نمیشه .همسم پرخاشگر شدم و عصبی و زودرنج و شبا مدام از خواب میپرم بیقرارم .آره چون نمیخواد من بمونم مدام دعا میزنه مادر شوهرم

خب چه جالب .بعدش چی پولی دادین به اون خانم که باطل کنه؟خدا نگذره ازشون به حق علی

دعانویس یه مرد ۴۵ ساله اینا بود اونموقع ۲۵۰ میشد ۵۰ گرفت گفت وقتی عقد کردی بعد جشن عروسیت ۲۰۰ بقیه رو بیار با یه جعبه شیرینی ، ۲ ماه بعدش خواب دبدم خارج شهرم پرواز کردم از روی باغها و گندمزارها میگذشتم و فرود اومدم تو حیاط خونه ی اون دعانویس یه مرد خوب سفید پوش دیدم بهم گفت مشکلاتت اینجا حل میشه ( البته که مشکل من سحر گرفتنای جدیده و اون روش های باطلی که گفتم رو بیفایده کرده

دعانویس یه مرد ۴۵ ساله اینا بود اونموقع ۲۵۰ میشد ۵۰ گرفت گفت وقتی عقد کردی بعد جشن عروسیت ۲۰۰ بقیه ر ...

حالا اون دعایی کهاون آقا داد تونست تا حدودی موقتی حل کنه؟مثلا اگه زن داداشتون و خواهرش نمینمینوشتن با دعا اون آقا ممکنبود حل بیه؟شما خیلی هم بنده خدا خوندی فقره و...من تاحالا نخوندم فقط آنروز سه روزه که میزارم تو خونه پخش بشه

دقیقا واقعا من خیلی کارا کردم ذکر استغفار امام صادق رو روزی ۴۰۰بار تا ۶۰روز گفتم.هرردز آیت الکرسی سو ...

اِ رزق منم با جادو بستن ( بستگی در رزقم به خاطر این نیست که اسمم در دسته ی حادثه سازه ، به خاطر جادوهای رزق بنده ، وگرنه برادر خودم ، خواهر زاده ام ، خواهرم ، پسر خالم اینام به ترتیب حادثه ساز معمولی ، حادثه ساز عالی ، حادثه ساز معمولی ، حادثه ساز متضرر هستن ولی ددآمددو شغلای خوبی دارن ، البته خواهرم خانه دار ولی رزق و روزیش سر جاشه و زیاده شوهرشم سند آپارتمان زده به اسمش مهریشم زیاده { آبجیم با نام و نام مادر حادثه ساز معمولیه ، با نام و نام خانوادگی اشرافی معمولی ) البته وقتی ۱۵ ساله بود با دختر عمومم همسن بودن این رفت رشته ی ریاضی اون کار دانش اونموقع منم تازه دانشگاه قبول شده بودم سال ۸۵ ( ما هیچ نمیدونستیم خیلی بعدها فهمیدیم ) و اون سال بابام و عموم مشکل دادگاهی داشتن [ همینم زن عموم و دختراش تحریکش میکردن رفت شکایت کرد ] اوضاع خونه متشنج بود هی عموهای دیگم میگفتن میخواد خونه رو از دستتون دربیاره خیلی احضاریه و فلان در نهایت بابام تو دادگاه دست گذاشت قسم قرآن خورد و تبرئه و پرونده مختومه شد ، ۱ ماه بعد پسر عموم و دوست دخترش به خاطر زنا دستگیر و شلاق خوردن جون حامله شده بود

فکررکنم بعدش بود که رفتن واسه ما دعا گرفتم ۲ تا داداش و منو آبجیم ( اونموقع شنبده بود من دانشگاه قبول شدم خواهرم رفته ریاضی ،، ۳ تا خواهر بزرگترم زود ازدواج کرده بودن همین عموم بله برون آبجی بزرگم نمیومد رفتن دنبالش آوردنش ، آبجی دومم میگه ( همونی که دعانویس رو پیدا کرده بود برام ) وقتی بله دادم عموم اومد با بابا دعوا کرد که چرا شوهر دادیش باید صبر میکردی دختر من اول ازدواج میکرد بعد ، دیگه ۲ تا دخترش ازدواج کردن ، خواهر سومم با پسر عمم عقد کرد هی میگفت سیگاریه خونه نداره ( کم کم ثروتمند شدن ۳ سال اخیر خیلی ثروتمند شدن ، بعدش کار پسر عمم خوابی هی ضرر هی ماشین و ... خراب میشه ، خونشون شده بود منبع مورچه آبجیم رفت پیش یه دعانویس اون گفت دعاتون کردن بازلرکرد اوضاع عادی شد ، منم براس یه تابلو حرز کبیر امتم جواد ع خربدم کفتم نثب کن تو هال وروری و روزی نصب در روز نحس و ساعت نحس نباشه میگفت رباب بعدش مورجه ها رفتن

این زنداداشم از شبی که شنید آزمون معلمی شرکت کردم ( شب آزمون که طبق معمول حسشون میکردم مثل یک انرژی، یکی از خواهرام ۲ تا سیم کارت داره میگفت فلان شب ۴ بار مزاحمم میشدن جواب که میدادم قط میکردن یه بار ۱۲ شب ، یه بار ۲ شب ، یه بار ۴ شب ، یا بار ۵ صب ، شاید فکر میکردن سیم کارتشو داده به من

بماند که نخونده بودم و قبول نشدم ، اما از اون ماه دیگه پول دستم نمیاد بیاد هم سریع میره برای خودم نمبمونه ، پارسال واسه سالگرد عموم شلوار پالتو مانتو شال کیف و کفش همه چیز خریده بودم ، این زنداداشم نگاه میکرد به من با تعجب ( من فهمیده بودم رزقمو بستن چون سابقه ی بستن بختمو داشتن ) که آخه ما که رزق اینو بستیم شغلی نداره که پس اونهمه پول از کجا به دستش اومده ۳ روز بعدش ازمون دزدی شد دقیقاً به اندازه ی پول اون پوشاک

من به مامانم گفتم من به شما خیلی ضرر میزنم پول اون لباسا و دزدی ها همش به خاطر جادوهای منه گفت فدای سرت

من تو همین هفته سه بار اینترنت گرفتم هربار ۲۵هزارو...فکن هر هفته انقد پول اینترنت میدم .ماه پیش اشتب ...

متم از دی ۸۰۰ پول شارژ و بسته دادم قبلا اضافه هم میومد میزدم به سیم کارت همراه اول این و اون ، بالاخره هزینه ی قطعی ابنتدنت که چند میلبون دلار بوده رو باید یه جورایی دربیارن

اِ رزق منم با جادو بستن ( بستگی در رزقم به خاطر این نیست که اسمم در دسته ی حادثه سازه ، به خاطر جادو ...

وای چقد بد اصلا همه چیزایی که گفتی تعجب اوره و البته باعث تاسف که چرا باید اینکار رو کنن.منممطمعنم مادرشوهرم مینویسه .چونتا باطل میشه باز مینویسه که ما جدا بشیم پون از اول میگفت من نمیخوامت و پسرم دوست داره و خیلی یادش میداد یه جوری که ما ۱۵روز باهم قهر میموندیم و ...تا میدید پسرش میخواد بیاد برام چیزی بگیره یا ببرتم بیرون خودشو میزد مریضی و بعدشم که اصلا انقد دخالت میکرد و دعا میزد که شد اینی که الان هستیم .من از خودم نمیگما مطمعنم که میگم به دو دلیل یک این که مادر شوهرم جلوی خودم گفت رفته برای دختر جاریم و برادرشوهرم دعای جدایی گرفته .دوم این که اون فالگیر که واقعا موکل داره و راست میگه و به من ۴سال پیش گفت جدا میشی .گفت یه بهمن ماهی همخون آقا دعا نوشته برای جدایی و سردی رابطه حتی گفت تو قبرستون دفن کرده و سنگینه .اون حتی خواستگار قبلی من رو هم که برا پنج سال پیش بود میدونست بهم گفت اگه با اون ازدواج میگردی زیر سقف خونت روشنایی بود .خلاصه بگم که هیچی درست نشده بلکه دعا رو دعا اومده هم رزق ندارم هم کار ندارم هم افسرده ام هم زندگیم پاچید .راستی من خصوصیم پاکشد من جزو حادثه ساز عالی بودم یا متضرزر.

حالا اون دعایی کهاون آقا داد تونست تا حدودی موقتی حل کنه؟مثلا اگه زن داداشتون و خواهرش نمینمینوشتن ب ...

آره بنده ی خدا کارش خوبه ، نسبت به بقیهری دعاتویسای حرفه یی کمتر پول میگبره اونموقع این ۲۵۰ میگرفت ( ۵۰ اول ، بقیش بعد حل سد ۲۰۰ ) چنتا عین این ۷۰۰ میگرفتن همون اول

بعدا شد ۴۰۰ ، پارسال ۵۰۰، الان ساید بابای ۷۰۰ تا ۱ تونن

اون یکی ها ۲_۳ تدمن چون از اول ۳ برابر این آقا میگرفتن

اگه آدم شن و سحر جدید نزنن بله حل میشه ، بارها فرصت دادم و برای هدایتشون سالهاست دارم دعا میکنم دیدم آدم نمیشن ، دیگه اون دستورات انتقام و نفرین رو میخام بخونم ( کانل با رعایت شرایطش بخونم ، بعدش جه تقاص پس بدن چه پی ندن اسسمو عوض میکنم ( چون ممکنه بعد ازدواج یکی از قوم شوهر دعا بگیره چون حادثه سازم

آره بنده ی خدا کارش خوبه ، نسبت به بقیهری دعاتویسای حرفه یی کمتر پول میگبره اونموقع این ۲۵۰ میگرفت ( ...

اهان منم میخوام عوض کنم خصوصی برات چندتا اسم میفرستم ببین کدوم خوبه .اون که فرستادی که خانمه گفته بود روز چهارم جواب گرفته دلش نیومده؟منم شروع میکنم فقط این هفت روز بگذره انشاءالله تقاص پس بدن که حدااقل دلم خنک بشه

وای چقد بد اصلا همه چیزایی که گفتی تعجب اوره و البته باعث تاسف که چرا باید اینکار رو کنن.منممطمعنم م ...

شما و شوهرت بدون جادو هم در طالع و قسمت نیستین و جدایی در دوران عقده

ولی در کیفیت زندگی که با اسم زن و مرده : حتی اگه زن و شوهری با ۴ تا اسم شناسنامه ای در طالع و قسمت هم بوده باشن ( کانل بادهم قسمت باشن ) ولی در کیفیت زندگیشون مجموع ابجد کبیر ۲ تا اسم مستعار عدد ۷ ÷ ۹ = ۰ ( جدایی در اثر خیانت ، یا سحر و جادو ، یا نازایی ، یا اعتیاد ) ، برای من و پسر خالم ، و من و عشق سابقم که از سال ۹۸ بهدخاط اون جادو میگیرن هم همین بتقیمانده ۰ اومده بود ( هر دو به خاطر طلسم جدایی ، قطعی جدا شدن { اما با هیجکدوم در طالع و قسمت هم هم نبودیم ، بودین هم باز به خاطر یکیراز اون ۴ تا عامل جدایی جدا میشدیم