2777
2789
عنوان

تو این 20 روز

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 55 پست
اهان منم میخوام عوض کنم خصوصی برات چندتا اسم میفرستم ببین کدوم خوبه .اون که فرستادی که خانمه گفته بو ...

آره خودم بودم برای زن عموم و دختر بزرگش خوندم

روز چهارم شبش همون دختر عموم زنگ زد بابام ، گفت عمو بیا خونمون دعوا افتاده منم دلم سوخت ادامه ندادم ، خونشون دعوا ناموسی سنگینی افتاده بود آبروشون بیگناه بیگناه ریخت زن عمومم ۷ ماه آواره شد و من ربطش دادم به زیارت عاشورا و دعای علقمه ( و در صورت تمایل بعدش دعای معراج )

البته روز چهارم رها کردم ، شاید اگه ۷ روز رو کامل میکردم ( البته میسه بیشترش کرد مقلا ۱۴ روز [ ینی ۲ تا ۷ روزه ای ] ، یا ۲۱ روز ( ینی ۳ تا ۷ روزه ای ] ۷ تا ۷ تا دیکه : شاید بلای بدتری سرشون میومد

شما و شوهرت بدون جادو هم در طالع و قسمت نیستین و جدایی در دوران عقده ولی در کیفیت زندگی که با اسم زن ...

هپین منو میمیترسونه. اینکه اکه بعد این بازم این اتفاق بیوفته چی.خصوصی گفتم بهت که قبل از این همخواستگارا جور نمیشد و...حتی اون خانم فالگیره گفت از اینم جدا بشی با هر کی دیگه باشی یه جوری برات دعا زدن دوباره جدا میشی.واقها دیگه میترسمم

و غروب ثابت کرد، پایان هم زیباست🎀🌒️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره خودم بودم برای زن عموم و دختر بزرگش خوندمروز چهارم شبش همون دختر عموم زنگ زد بابام ، گفت عمو بیا ...

کاش برا منمبشه دلمخنک بشه .خیلی دلت پاکه که دلت سوخته من با آبروم بازی شده نمیتونم ببخشم 😔😔

هپین منو میمیترسونه. اینکه اکه بعد این بازم این اتفاق بیوفته چی.خصوصی گفتم بهت که قبل از این همخواست ...

شاید اون فالگیره درست گفته

برای شما اون جادثه ساز بودنه به ازدواجت زده ، به رزقت ( که میکی کار نمیتونی پیدا کنی ساید واسه اونم طلسم رزق بند گرفتن ) ، به سلانتی هم میزنه جارو نه ها حادثه یاز لودن به ثورت بیماری یا بیناری های مزنت

دیگه هر کی از راه رسیده برات جادو زده عین من اول زن عموم و دخاراش ، سالها بعد زنداداشم و دار و دستش

قبل

کاش برا منمبشه دلمخنک بشه .خیلی دلت پاکه که دلت سوخته من با آبروم بازی شده نمیتونم ببخشم 😔😔

منم نمیبخشم نزدیک ۳۹ سالمه ، تحصیلکردم ( البته بار اول که قبول شده بودم ۲ سال بعد ول کردم دوسش نداشتم [ هم شاید از جادو بود هم دوسش نداستم ] رفتم رشته ی حقوق ، یه همکلاسیم به شدت بهم علاقه مند شد اگه پسری باهام حرف میزد حالش بد میشد دید داره تلف میشه و منم چون داداشم و داداش دامادمون و خواهر اون یکی زنداداشم اون ساختمون بودن تمیخواستم منو با پسری ببینن اونا مهم نبودنا چون داداش دانادمونم دوست دختر داست تو رانسگاه همونم کرفت ، از داداشم نگران بودن ، رفت با یکی دیگه دوست شد ولی همچنان پنهان میکرد فهمیدم و شکست عاطفی و اینا ، ترم ۲ و ۳ مشروط شدم به خاطر شکست عاطفی سنگین ، و از دانشگاه نامه ی اخراج اومد ، اگه ترم بعدی هم مشروط بشید اخراج میشید ، ما چون سالی یهربار میریم شهد تابستون رفتیم مشهد ( که نمیدونیتم تمامیه طلسمات و ینگینی و بلا و بدبختی رو خنثی مبکنه ) از ترم بعد فراموشش کردم معدلمم شد ۱۸ منی که ۲ ترم پشت هم مشروط سده بودم ، بعدش به خاطر اون ۲ ترم مشروطی و معدل پلیین ، واحد هامو حداقلی برمیداستم هر چند ۶ سال طول کشید تموم کنم دیر تموم کردم که معدل کلم بره بالا

🫠🫠🫠چه بد چه بدبختم من

من برات چنتا اسم اشرافی عالی پیدا میکنم ( اسم شناسنامه ای نمیشه چون مذهبیه ، نمیدونم شایدم بشه باید خیلی بری و بیای

یه کاربری اسمش معصومه بود خیلی رفت عوض کنه آخرش کارمند اداره ی ثبت نامه داد به قاضی دادگاه که خلنم معصومه فلانی لیتفت این اسم را ندارد 😹

شاید اون فالگیره درست گفته برای شما اون جادثه ساز بودنه به ازدواجت زده ، به رزقت ( که میکی کار نمیتو ...

دقیقا .البته فالگیر گفت طلسم جدایی.واقعا هم حرفشو قبول دارم چون چهارسال پیش بهم گفت جدا میشی گوش نکردم بعد جهارسال زنگ زدم اینا رو گفت .بیماری هم همیشه درد کتف و زانو و کمر دارم و سر درد شدید .آره منم دقیقا اول خواهر زن عموم بعد هم مادر شوهرم انقد زدن بخدا دیگه هیچی نمیخوام فقط این سنگینی بره خیلی سنگینی رومه هیچ کاریم جور نمیشه هیجی یعنی آرزو به دل موندم درست بشه

منم نمیبخشم نزدیک ۳۹ سالمه ، تحصیلکردم ( البته بار اول که قبول شده بودم ۲ سال بعد ول کردم دوسش نداشت ...

عزیزم میفهمم بخدا من یکی عمیقا درک میکنم خودمم اینجوری هستم رفتم کتاب خریدم دو تا برای اموزگاری ولی نخوندم بابامهرروز میگه بخون میگمنمیتونم حال روحیم از یه طرف اصلا همه چیم .اراده میکنم یهو میرم تو فکر و خیال

من برات چنتا اسم اشرافی عالی پیدا میکنم ( اسم شناسنامه ای نمیشه چون مذهبیه ، نمیدونم شایدم بشه باید ...

😂😂😂😂😂😂😂خدانکشتت.منم پنج سال پیش رفتم گفتن امامی هست عوض نمیکنیم کلی هم هزینه کردم .ولی الان قانون عوض شده وکیل بگیری حل میشه .خالم و عمم عوض کردن جفتشون ماه پیش .

دقیقا .البته فالگیر گفت طلسم جدایی.واقعا هم حرفشو قبول دارم چون چهارسال پیش بهم گفت جدا میشی گوش نکر ...

۹۹ درصد گیرنده ی جادو زنها هستن ( چه قربانی زن باشه چه مرد ) از این ۷۰ درصد زن عمو و جاریه و بقیشم ۱۰ درصد زندایی ، ۱۰ درصد زندادش ، خواهر ۱ درصد ، ۹ درصد بیقه هم به تساوی بین بقیه تقسیم سده بین همه ی زنهایی که شخصو میشنتسن

ولی اولین باره میبینم خواهر زن عمو خودسر خودسر دعا بگبره ( احتمالا با زن عموت همدستن بلکم مادرش )

عزیزم میفهمم بخدا من یکی عمیقا درک میکنم خودمم اینجوری هستم رفتم کتاب خریدم دو تا برای اموزگاری ولی ...

منم

رزقم که با جادو بستن ، ادامه تحسلم نمیخام بدم چون تو طالع من شغل دولتی نیست شغل آزاده

یه باشگاه نمیتونم برم اراده ندارم سدم ۹۸ کیلو

۹۹ درصد گیرنده ی جادو زنها هستن ( چه قربانی زن باشه چه مرد ) از این ۷۰ درصد زن عمو و جاریه و بقیشم ۱ ...

دقیقا چون زن عموم بلد نیست ولی مادرشم از اون هفت خطاست.خب خودتون دادین به زور که نگرفتیم خودتون دادین بعدشم از لج اینهمه دعا و....اگه فقط من بودم میگفتم فقط خودمم هر سه تامون اینجوری شدیم.خداییش تا حالا مامان خودم هیچ وقت نرفته اصلا اعتقاد هم نداره بنده خدا .دیگه بهش فشار اومد دید ما سه تا اینطوری شدیم گفت احتمالا اون زده

منمرزقم که با جادو بستن ، ادامه تحسلم نمیخام بدم چون تو طالع من شغل دولتی نیست شغل آزاده یه باشگاه ن ...

منم پرخوری عصبی دارم خیلی میخورم بیدلیل این چند روز که روزه بودم خوب بود ولی قبلش خیلی میخوردم. مهم نیست برا کی قشنگ بشم دیگه روحیه هیجی ندارم

دقیقا .البته فالگیر گفت طلسم جدایی.واقعا هم حرفشو قبول دارم چون چهارسال پیش بهم گفت جدا میشی گوش نکر ...

متم حتی اگه پای سحر و جادو وسط،نبود و هیچکسی از اول برام سحر نمیگرفت هم

بچه بودم تشنج گرفتم ( مامان میگه از چشم بوده مبگه چون همون روز مرغامونم مردن ) بابای عروس عموم خیلی بد چشم بود اومده بود مهمونی من و مرغارو دیده بود

اگزمای مزمن دارم از اول که بدتر شده و فقط میتونم کادای شخصیمو بکنم خانه تکانی و کارای دیگه رو نمیتونم چون کف دستم التهاب میده کباب میشه، سر درد از اول ، چشم ضعیف از اول ، ۱۰ ساله دیسک کمرم دارم