2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مسطح بودن؟ من سه روز زدم هییییج تغییر نکرد هیچی میشه بگین چطوری میزدین اعتماد به نفسم صفر شده

آره عزیزم مسطح و همرنگ پوستم بودن

سیر و له میکردم نزدیک یه هفته پنج دقیقه میذاشتم رو پوستم میموند یواش یواش خشک شدن و از بین رفتن.باید صبور باشی روشای خونگی زمانبرن اما جواب میدن.

اگه با تیغ یا ژیلت شیو میکنی اصلا نکن چون باعث میشه زیگیلات زیادتر بشن

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست!🕊
آره عزیزم مسطح و همرنگ پوستم بودنسیر و له میکردم نزدیک یه هفته پنج دقیقه میذاشتم رو پوستم میموند یوا ...

من اپیلیدی میزنم ممکنه در پخش موثر باشه ؟ فکر کنم به سیستم ایمنی هم مرتبط باشه نه؟

چون وقتایی که گشنگی میکشم مثلا برنامه ریزیم میریزه به هم یا غصه میخورم پر رنگ میشن

ولی کم نمیشن زیاد تر هم میشن

شاید ١٠٠ تا باشن!!!

من اپیلیدی میزنم ممکنه در پخش موثر باشه ؟ فکر کنم به سیستم ایمنی هم مرتبط باشه نه؟ چون وقتایی که گشن ...

امکان داره.چون اونم داخلش تیغه فلزی داره.ربطی به سیستم ایمنی و اینا نداره فکنم بیشترش بخاطر شیو باشه که زیاد شدن.یه مدت شیو نکن شاید کمتر شدن از پودر موبر استفاده کن

آنکه را ارزش دهی انسان بماند آرزوست!🕊