2777
2789
عنوان

ی چیزیو دقت کردید

120 بازدید | 14 پست

اینکه وقتی ب دنیا میایم ی جمعی دور و برمون هستن از خانواده. وقتی میمیریم ی جمع دیگه...مثلا وقتی بدنیا میایم پدر مادر خاله دایی عمه عمو و بچه هاشون... وقتی میمیریم شاید دیگه اینا نباشن و خودشون فوت کرده باشن و عده ای دیگه مثل خواهر زاده برادر زاده خانواده ی همسر و دوست و آشنا میان برای خاکسپاریمون و همینطور این روند ادامه دارا... یهو اومد تو ذهنم خخخخخخ

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک موضوع دیگه هم ک من دیده بودم تو یه کلیپ، میگفت ی

یک جمع از دوستان یا خانواده رو در نظر بگیرین ، یک نفر از این جمع مرگ همه رو میبینه و هیچکس از اونا تو مراسمش نمیاد ، یه نفر هم هست که همه مرگ اونو میبینن و اولین نفر میمیره

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

وای براون زمانیکه یکی عمرنوح کنه وشاهد فوت تک تک عزیزانش باشه چقدر وحشتناک

خاله ی شوهرم. جنتیه برا خودش. ۹۰ سالشه مادر شوهرم ۵۹ سالش بود فوت کرد ی خواهر دیگشونم با ی داییشونم من نبودم اصلا فوت کرده داغ پدر و مادرم ک دیده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.