2777
2789
عنوان

یه چیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 69 پست

من ک عاشق گربه ام ولی هیچ خصلتی از گربه رو ندارم

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش همه میدونستیم که انسان برا زندگی با حیوون آفریده نشده ،حیوونا هم همینطور از آزادی لذت میبرن آ ...

یه مدت با کسی که سگ نگه میداشت بودم

هر از چند گاهی باید میبرد هی سگشو واکسن میزد قرص ضد انگل بهش میداد

یه مقدار کثیفکاری سگه زیاد بود دیر به دیر حموم میبردش بوی گند میداد

نمیفهمیدم چیه این سگ دقیقاً باعث میشه که بهش وابسته بشه

حیوون خونگیم بی آزاره مثل خودم 😅

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

عاشق همه حیوون هام

عشق و محبتی رو بهت میدن که از هیچ انسانی نمیتونی بگیری

یه پیشی دارم

دعوا کردنم مثل گربه هاس فقط جیغ جیغ میکنم🤣

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

خب سگ دارم..ولی فکر نکنم اخلاقم سگی باشه ...

مثلاً من دیدم کسی که سگ خیلی دوست داشت به شدت هم خود طرف آدم وفاداری بود یعنی هر چقدر باهاش دعوات میشد باز یه جوری راهو پیدا میکرد برگرده بهت

ولی خیلی آدم پرخاشگری بود به شدت هم برونگرا بود

طرفدار گربه هم دیدم خیلی آدم آرومی بود درونگرا دقیقاً سلطنت طلب منظورم از سلطنت طلب یعنی اینکه خیلی دوست داره همه چیزو کنترل کنه همه چیز زیر دست اون باشه کنترلگر بعضی وقتا وقتی بهش خوبی میکردی اصلاً یادش نمیموند

طرفدار پرنده هم دیدم اکثراً آرومن یه مقدار مظلومن حساسن خیلی درونگرابود

و من که همه اینارو دارم از چند مدل پرنده و گوسفند و سگ و به غیر از گربه همه چی دارم سگ خیلی حیوون وفاداریه به شرطی میتونی نگهداری که برا بقیه احساس ترس نداشته باشی بیرون بردن حیوون داخل مکان عمومی کار بسیار اشتباهیه من خیلی دوس دارم ولی قرار نیست بقیه چون من دوس دارم دوس داشته باشن پس تو چهار دیواری خودم با حیوون خودم کیف میکنم