2777
2789
عنوان

یه چیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 68 پست
اکثرا اینایی که سگ دوست دارن به شکل خیلی افراطی راجع به سگ رفتار میکنن یه سری رفتارای خاصی دارن که گ ...

آره حتی تو فضای مجازی هم از این افراد زیاده

من که دیگه باهاشون هم کلام نمیشم چون همش طلبکار رفتار میکنن

🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً من دیدم کسی که سگ خیلی دوست داشت به شدت هم خود طرف آدم وفاداری بود یعنی هر چقدر باهاش دعوات میشد باز یه جوری راهو پیدا میکرد برگرده بهت

ولی خیلی آدم پرخاشگری بود به شدت هم برونگرا بود

طرفدار گربه هم دیدم خیلی آدم آرومی بود درونگرا دقیقاً سلطنت طلب منظورم از سلطنت طلب یعنی اینکه خیلی دوست داره همه چیزو کنترل کنه همه چیز زیر دست اون باشه کنترلگر بعضی وقتا وقتی بهش خوبی میکردی اصلاً یادش نمیموند

طرفدار پرنده هم دیدم اکثراً آرومن یه مقدار مظلومن حساسن خیلی درونگرابود

کاش حداقل یه جای جدا براشون درست میکردنهم اونا راحتن هم مامن خودم به شخصه سگ توی پارک میبینیم با کلی ...

اره واقعا حالا یه سریا کوچیک میارن باز یه چیزی مسگم عاشق حیونام ها ولی یه بار رفتم پارک یه مردی تو پارک بود دوتا سگ خیلی بزرگمپیشش بودن یعنی ادممیترسید نگاشونمکنه

اره واقعا حالا یه سریا کوچیک میارن باز یه چیزی مسگم عاشق حیونام ها ولی یه بار رفتم پارک یه مردی تو پ ...

وای فقط اونایی که دست بچه هان

کنترلی روشون ندارن هر لحظه ممکنه رها بشن

🩵

صحبتت درباره بعععععضی از طرفدارای سگا و سگ دارها، صدق میکنه

رفتارهای هیجانی همراه با خشونت شدید و بی منطقی ازشون زیاد دیده میشه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

صحبتت درباره بعععععضی از طرفدارای سگا و سگ دارها، صدق میکنهرفتارهای هیجانی همراه با خشونت شدید و بی ...

واقعا انگار از یه جا به بعد سگه رو به عنوان یه حیوون نمیبینن حتی به عنوان یه بچه هم نمیبینن

مثلاً اگه بچهشون یه کار اشتباه بکنه و یه نفر از کار اشتباه بچه ناراحت بشه باز ممکنه مادره یه مقدار احساس شرم بهش دست بده

ولی اگه سگه کار اشتباه انجام بده

به شدت افراطی و به شدت پرخاشگر رفتار میکنن

مثلاً من دیدم کسی که سگ خیلی دوست داشت به شدت هم خود طرف آدم وفاداری بود یعنی هر چقدر باهاش دعوات می ...

حالا همشونم پرخاشگر و افراطی نیستن

من دوستم خودش سگ داره میدونه میترسم جاهایی که باهم میریم سگش رو نمیاره

منطق دارن بعضی افراد

🩵

فقط میدونم بعضیا که سگ نگه میدارن یا از سگها دفاع میکنن کافیه بهشون بگی سگ رو نباید ببری پارک مخصوصا ...

چقدر خوب توضیحش دادید 👌

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

ای کاش همه میدونستیم که انسان برا زندگی با حیوون آفریده نشده ،حیوونا هم همینطور از آزادی لذت میبرن آخه چرا برا لذت خودمون یه حیوون رو باید بیاریم تو قفس آپارتمان؟

؟چراما آدما هیچ حد وسطی نداریم؟خدا حیوونا رو آفریده خودشم روزیشونو تقبل کرده حتی اگه بحث غذا دادن بهشونم قبول داشته باشیم نباید تومحل زندگی باشه بحث انتقال بیماری یه طرف بحث امنیت یه طرف آمار بیماری هاری تو دنیا خیلی زیاده،حالا یه عده میگن ما فلان میکنیم ورسیدگی و بهداشت و فلان یکی نیست بپرسه تو دنیایی که پر از کودک کار وبی سرپرسته چرا باید میلیونی خرج سگ و گربه کنین؟