2777
2789
عنوان

یه چیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 69 پست
یه مدت با کسی که سگ نگه میداشت بودم هر از چند گاهی باید میبرد هی سگشو واکسن میزد قرص ضد انگل بهش مید ...

اینا همه دلایل ماورایی داره حالا اینجا نمیشه دربارش بحث کرد ولی حدیث داریم که خونه ای که سگ داره فرشته ها داخلش نمیشن،حتما یه علتی داره البته قدیما سگ رو برا حفاظت از گله نگه میداشتن ولی آزاد بوده و محدوده زندگیش نزدیک آدما نبوده ،نمیدونم چرا فکر میکنن حیوون بیچاره رو تو آپارتمان نگهدارن بعد با قلاده وزنجیر ببرن یه دوری بدنش خیلی بهش لطف کردن و بیچاره لذتم میبره

احساس میکنم کسایی که گربه ها رو خیلی دوست دارن(مثل خودم) یکم خود شیفته هستن و مغرورن

دقیقااا

این خصوصیات اخلاقی رو دقیقاً برای دو نفر از کسایی که گربه دوست داشتن دیدم

این خصوصیات معمولاً توی کسایی که سگ دوست دارن یا کسایی که پرنده دوست داشتن کمتر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میدونم بعضیا که سگ نگه میدارن یا از سگها دفاع میکنن کافیه بهشون بگی سگ رو نباید ببری پارک مخصوصا ...

این عزیز دوس داشتن حیوون نیس این مردم آزاریه میخواد یه خودی نشون بدن من حیوون دارم عااااشق سگم یه سگ بزرگ دارم نژاد دار هیچوقت از چهارچوبم بیرون نمیبرم چون من دوس دارم و حیوون منه و روی کول منه همسایه ی من اگه فوبیا داشته باشه قرار نیس بهش تحمیل کنم که بهترن یا نه انسان اشرف مخلوقاته احترامش واجبه

اونایی که حیوون دوست ندارن چی؟بنظر خودم ادمای ارومین من خودم حوصله اینکه بغل دستم یچیزی مدام بپر بپر کنه سرو صدا کنه ندارم شاید با اکواریوم کنار بیام چون ارامش میده

.

فقط میدونم بعضیا که سگ نگه میدارن یا از سگها دفاع میکنن کافیه بهشون بگی سگ رو نباید ببری پارک مخصوصا ...

سگ باید تربیت شده باشه. سگ ها به ویژه سگ های بزرگ باید قلاده داشته باشن. افراط و تفریط در ایرانیها زیاده. حتی گیاهخواری را دیدم که دوست دخترش جوجو صداش میکرد و میگفت مهربونم! همون مهربون وقتی بهش میگفتن همه مردم نمیتونن گیاهخوار بشن و گیاهخواری یه سبک زندگیه عین اراذل و اوباش حرف میزد. با اون شکم پهلویی که داشت قطعا گیاهخوار واقعی هم نبود.