2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 4435 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارای خونگی مثلا کیک تولد درست کردن یا شیرینی کاپ کیک

دوس ندارم با کامپیوتر دوس دارم کارکنم ولی چ کاری .همه میگن بیا محل کار ولی هم ی دختر3ساله دارم هم شوهرم نمیذاره برم بیرون.هیجکسم کلرنمیده تو خونه

خب نذار رفتار ا ون تاثیر منفی روت بذاره، همیشه با اعتماد بنفس باش اینجوری اون به هدفش نمیرسه، الان خ ...

بخاطر رفتاراش حتی سعی کردم کارای هنریمو بذارم کنار به خونه زندگی برسم اما واقعا دیگه زندگی واسم معنی نداشت نمیتونم یکاری کنم تاثیر نذاره

دوس ندارم با کامپیوتر دوس دارم کارکنم ولی چ کاری .همه میگن بیا محل کار ولی هم ی دختر3ساله دارم هم شو ...

به یک کافی نت نمیتونی بسپری کارای پاور پوینت یا تایپ انجام بدی؟

بخاطر رفتاراش حتی سعی کردم کارای هنریمو بذارم کنار به خونه زندگی برسم اما واقعا دیگه زندگی واسم معنی ...

ببخشید ولی چقدر شما دهن بینی ولش کن فقط یه ذره جسارت داشته باش جوابش بده نذار حرفاش روی خودت و زندگیت تاثیر بذاره .فکر اون یه مترسکی که داره صحبت میکنه 

ببخشید ولی چقدر شما دهن بینی ولش کن فقط یه ذره جسارت داشته باش جوابش بده نذار حرفاش روی خودت و زندگی ...

اره عزیزم ولب من فقط روی اون انقد حساسم چون میترسم شوهرم حس کنه اون بهتر از منه فقط همین 

بخاطر رفتاراش حتی سعی کردم کارای هنریمو بذارم کنار به خونه زندگی برسم اما واقعا دیگه زندگی واسم معنی ...

باورم نمیشه تا این حد مهم باشه برات، کلا جاری خلق شده برا پارازیت، تو زیادی حساس شدی عزیزم، رابطتو باهاش کم کن و کلا اینجور ادما رو خذف کن از زندگیت

دنباله بادبادکی در کف باد.                            من بودم و بی خیالی من،کودکی ام.                          
نه اون همیشه ازم تعریف میکنه که مثل اون ادم خشکی نیستم و همیشه خونمون رو گرم نگه میدارم ولی حس میکنم ...

شوهرت اگه کمک مالی میخواست نمیومد زن بگیره گلم زن باید ظرافت و زنانگی داشته باشه ن اینکه بشه بانک شوهرش

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
سلام منم درد تورو دارم جاریم تو شهدرداری کار میکنه من خونه نشین کلی مول درمیا ه.هرمناسبت بشه کلی برن ...

بهتر پولو میخوای چیکار...تو ب خودت برس برو باشگاه کلاس زبان....اون هی تو این افتاب و هوا الوده بره بیرون تا جونش دراد😁😁

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

باورم نمیشه تا این حد مهم باشه برات، کلا جاری خلق شده برا پارازیت، تو زیادی حساس شدی عزیزم، رابطتو ب ...

فقط رو این ینفر انقد حساسماا اصلا خودمم باورم نمیشه اینجوری شدم من اصلا همچین ادمی نبودم اخه 

شوهرت اگه کمک مالی میخواست نمیومد زن بگیره گلم زن باید ظرافت و زنانگی داشته باشه ن اینکه بشه بانک شو ...

اره خب ابنم هست ولی جاریم اینجوریه تو خانوادشون میترسم فک کنن من بدرد شوهرم نمیخورم