dn99 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12364 عنوان نرم افزار سپیدار 102 بازدید | 8 پست کسی بوده مدرکش رو بگیره و بدون تحصیلات م تبط با حسابداری سرکار رفته باشه؟ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...! 1404/11/21 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
olom عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6651 شرکتهای خصوصی کوچیک میگیرن همچین کسی رو به شرطی که کامل مسلط باشه به سپیدار و بیمه و حقوق و اکسل و...کلاس هم چیز زیادی یاد نمیدن
dn99 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12364 شرکتهای خصوصی کوچیک میگیرن همچین کسی رو به شرطی که کامل مسلط باشه به سپیدار و بیمه و حقوق و اکسل و.. ... سپیدار ک نرم افزاره میشه یادش گرفت منظورن نفاهیم پایه است اون رو باید کلاس جدا بریم؟ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
olom عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6651 سپیدار ک نرم افزاره میشه یادش گرفت منظورن نفاهیم پایه است اون رو باید کلاس جدا بریم؟ ببین دوست من کلاس رفته بود فقط یه سری چیزهای پایه رو سرسری یادش داده بودند ،باید تو محیط باشی که یاد بگیری با تجربه خیلی چیزای دستت میاد
dn99 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12364 ببین دوست من کلاس رفته بود فقط یه سری چیزهای پایه رو سرسری یادش داده بودند ،باید تو محیط باشی که یاد ... خب الان سر کارهست؟مثلا چند وقت برم کاراموزش مفاهیم رو کانل یاد بگیرم مشکلم اینه من مفاهیم رو بلد نیستم چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
dn99 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12364 ببین دوست من کلاس رفته بود فقط یه سری چیزهای پایه رو سرسری یادش داده بودند ،باید تو محیط باشی که یاد ... ساده تر بگم باید مثل الفبا فارسی ک بلد باشیم چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
olom عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6651 خب الان سر کارهست؟مثلا چند وقت برم کاراموزش مفاهیم رو کانل یاد بگیرم مشکلم اینه من مفاهیم رو بلد نیس ... نه شش ماه باید تو محیط باشی تا همه چیز دستت بیاد اینکه مفاهیم رو بخواد یاد بده دو هفته ای میشه ،اما مسلط نمیشی
dn99 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 12364 نه شش ماه باید تو محیط باشی تا همه چیز دستت بیاد اینکه مفاهیم رو بخواد یاد بده دو هفته ای میشه ،اما ... با کار اموزی میشه یاد کرفت یا برای اونم باید کلاس جدا رفت و بعد رفت کار اموزی؟ چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
olom عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6651 با کار اموزی میشه یاد کرفت یا برای اونم باید کلاس جدا رفت و بعد رفت کار اموزی؟ به نظرم کارآموزی بهتره