2777
2789
عنوان

نرم افزار سپیدار

102 بازدید | 8 پست

کسی بوده مدرکش رو بگیره و بدون تحصیلات م تبط با حسابداری سرکار رفته باشه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شرکتهای خصوصی کوچیک میگیرن همچین کسی رو به شرطی که کامل مسلط باشه به سپیدار و بیمه و حقوق و اکسل و.. ...

سپیدار ک نرم افزاره میشه یادش گرفت منظورن نفاهیم پایه است اون رو باید کلاس جدا بریم؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپیدار ک نرم افزاره میشه یادش گرفت منظورن نفاهیم پایه است اون رو باید کلاس جدا بریم؟

ببین دوست من کلاس رفته بود فقط یه سری چیزهای پایه رو سرسری یادش داده بودند ،باید تو محیط باشی که یاد بگیری با تجربه خیلی چیزای دستت میاد

ببین دوست من کلاس رفته بود فقط یه سری چیزهای پایه رو سرسری یادش داده بودند ،باید تو محیط باشی که یاد ...

خب الان سر کارهست؟

مثلا چند وقت برم کاراموزش مفاهیم رو کانل یاد بگیرم مشکلم اینه من مفاهیم رو بلد نیستم

ببین دوست من کلاس رفته بود فقط یه سری چیزهای پایه رو سرسری یادش داده بودند ،باید تو محیط باشی که یاد ...

ساده تر بگم باید مثل الفبا فارسی ک بلد باشیم

خب الان سر کارهست؟مثلا چند وقت برم کاراموزش مفاهیم رو کانل یاد بگیرم مشکلم اینه من مفاهیم رو بلد نیس ...

نه شش ماه باید تو محیط باشی تا همه چیز دستت بیاد اینکه مفاهیم رو بخواد یاد بده دو هفته ای میشه ،اما مسلط نمیشی

نه شش ماه باید تو محیط باشی تا همه چیز دستت بیاد اینکه مفاهیم رو بخواد یاد بده دو هفته ای میشه ،اما ...

با کار اموزی میشه یاد کرفت یا برای اونم باید کلاس جدا رفت و بعد رفت کار اموزی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز