2777
2789
از من میشنوی پوستت و برنزه نکن.خوش به حالت که سفیدی

الان گفتی سفیدا موفق ترن یه چیز یادم اومد

پارسال یه دوستی داشتم باهم رفتیم بیرون تولد من بود اون سبزست موهای مشکی لخت اندام معمولی رو به خوب

من سفید موهای طلایی فر اندام پر

هر چی پسر خوب و خوشتیپ و جذاب بودن به اون پیشنهاد میدادن یعنی پسرارو میدی دلت میخواست قورتشون بدی

سمت من کلا دو نفر اومدن یکی از یکی هول تر و بد تر

یکی از اون دو نفری که اومد سمت من همزمان به دوستمم نخ داد در این حد داغون بودن

ربطی به این چیزا نداره مهم جذابیت درونیه اون دوستم جذاب بود ولی من نبودم جذابیت خیلی مهم تر از خوشگلیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزه تند مخصوصا صورتم.همش باید جلو شوهرم سفید کننده بزنم.خودش میگه بزن

سبزه ها کارایی که باید برای زیباییشون انجام بدن با سفید ها متفاوته مثلا چی شما از اکسسوری های نقره ای به جای طلایی استفاده کن خیلی بهتره چون پوست تیرست تضاد ایجاد میمنه خیلی جذاب میشه یا مثلا موهاتو استایل کن اگه وزه برو کراتین کن پوسیتو صاف بکن

برو باشگاه ارایش مخصوص صورتتو پیدا کن مثلا به من رژ اصلا نمیاد ولی با ریمل خیلی خوب میشم شما برو پیدا کن ببین چی بهت میاد لباس های خوشکل بپوش

شوهرتم مگه قبلا ندیده بود رنگ پوسیتو برا چی پس میگه سفید کن؟؟؟

نمیدونم والله.بعد ازدواج سفید پسند شد.قدمم کوتاهه.به نظرتون چه رنگ لباسی به من میاد؟

میدونی همیشه خوشگلتر از یه آدم وجود داره ولی آدم باید کسی رو پیدا کنه که خودشو همونجوری که هست دوست داشته باشه دفعه بعدی شوهرت گفت کرم بزن بگو نمیخوام دوست دارم همینجوری

الکی بگو خواستم برم پرو مثلا خانومه بهم گفت چه پوست خوشرنگی داری

مرحله اول اعتماد به نفسه مشخصه اول خودت خودتو دوست نداری وفتی من خودمو دوست نداشته باشم طرف مقابلم به خودش اجازه میده راجع به همه چیم نظر بده الان به پوستت گیر میده کرم بزنی به اندامت گیر میده اونو درست کنی به یه چیز دیگه گیر میده

محکم بگو خودمو دوست دارم تاپیکاتو دیدم همش از ویژگی های بد خودت میگفتی یعنی یه ویژگی خوب تو تو نیست؟ امکان نداره بگرد پیداش کنی اون نقطه مثبتو هی به خودت و اطرافیانت بگو

نمیدونم والله.بعد ازدواج سفید پسند شد.قدمم کوتاهه.به نظرتون چه رنگ لباسی به من میاد؟

قد رو هم که میگی الان همه قدا کوتاه شده والا

همه ۱۵۰ اینا هستن خانوما تازه میگن خانوما قدشون کوتاه تر باشه ظریف تر و بغلی تر میشن

رنگ لباس هم بیشتر بستگی به تناژ داره سبزه با تناژ گرمی یا با تناژ سرد

ولی در کل رنگ هایی مثل آلبالویی سرمه ای نارنجی جیغ این ها خیلی به سبزه ها میاد

ولی مثلا رنگ مثل صورتی آدامسی نمیاد بهشون