نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 عنوان من خیلی ادم بدیم 110 بازدید | 20 پست امروز به این نتیجه رسیدمحتما حتما من خیلی آدم بدیمو لیاقت این همه بدی رو دارموگرنه امکان نداره این همه بدی دیدن از اطدافیانقطعا که لایق بدی هستم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲 دیروز | 00:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قند_آقامونم عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 664 شاید اطرافیانت زیادی پفیوزن دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند🌸
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 مثل منن 💔خودکشی هم گناههوگرنه حتما انجام میدادم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 شاید اطرافیانت زیادی پفیوزن یلی قلبم میسوزههمه موهام از غصه سفید شدنشک ندارم لایق محبت نیستماما کاش خودکشی گناه نبود لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
دخترجهنمیhellgirl80 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1592 💔خودکشی هم گناههوگرنه حتما انجام میدادم من خیلی بیشتر فکر میکنم ب خودکشی اما گناه ت این دنیا موندن عذابه اون دنیا رفتن گناهه
طراوت209 عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 344 هیییخودکشی گناهه ولی زجر کشیدن تو این دنیای بی رحم بدون این که حقت باشه نه
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 من خیلی بیشتر فکر میکنم ب خودکشی اما گناه ت این دنیا موندن عذابه اون دنیا رفتن گناهه متاسفانه همینهنمدونم باید چیکار کردحتی ایندمم این مملکت تباه شدهمش دلم میخواد برماز همه ادما و این خاک بکنم و برم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
قند_آقامونم عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 664 یلی قلبم میسوزههمه موهام از غصه سفید شدنشک ندارم لایق محبت نیستماما کاش خودکشی گناه نبود عزیزم خیلی دارک شدی یهواطرافیانت عوض کن نمیتونی عوض کنیجوابشون رو بدهچشما بسته دهن باز به همین سادگیدیگه این همه غصه نداره دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند🌸
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 هیییخودکشی گناهه ولی زجر کشیدن تو این دنیای بی رحم بدون این که حقت باشه نه لابد من خیلی بی ارزشملابد خیلی ادم مزخرف و بدیموگرنه امکان نداشت همه ازم بیزار باشنمن ادم مزخرفیم لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 عزیزم خیلی دارک شدی یهواطرافیانت عوض کن نمیتونی عوض کنیجوابشون رو بدهچشما بسته دهن باز به همین سادگی ... عزیزم انقدر دل و روحم از غصه سوختهموهام از جلو عقب وسط همه سفیدن۲۶ سالمه فقط لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
طراوت209 عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 344 لابد من خیلی بی ارزشملابد خیلی ادم مزخرف و بدیموگرنه امکان نداشت همه ازم بیزار باشنمن ادم مزخرفیم ایکجوری نگووومنم یکیم مثل تو
دخترجهنمیhellgirl80 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 1592 متاسفانه همینهنمدونم باید چیکار کردحتی ایندمم این مملکت تباه شدهمش دلم میخواد برماز همه ادما و این خ ... انشالله خدا خودش ب دلت ارامش بدهاما میدونی با مرگمونم هیچ چیز درست نمیشهشاید ت اون دنیا هم گرفتار شدیم
نایییروووبی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 9409 ایکجوری نگووومنم یکیم مثل تو ممنون از همدردی و همدلیت مهربون❤️🥲 لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲
قند_آقامونم عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 664 عزیزم انقدر دل و روحم از غصه سوختهموهام از جلو عقب وسط همه سفیدن۲۶ سالمه فقط توی خودت نریز تو یبار زندگی میکنیفقطططط یباریادت نره دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند🌸