2777
2789

یه دوره داره عزیزم از همون تو اینستا و اینکه گوشیت هم باید خوب باشه تا بتونی درآمد خوبی داشته باشی

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

یه دوره داره عزیزم از همون تو اینستا و اینکه گوشیت هم باید خوب باشه تا بتونی درآمد خوبی داشته باشی

گوشیم خوبه ولی چه جوری باید اعتماد کرد

خیلیا شنیدم پول دادن و هیچی به هیچی

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشیم خوبه ولی چه جوری باید اعتماد کردخیلیا شنیدم پول دادن و هیچی به هیچی

اره خب کلاهبرداری هم زیاد داره باید سر بزنی با پیج های مختلف رضایت هاشون رو میزارن باید تحقیق کنی و اونی که بهتر از همه هست رو بری شرکت کنی پول بدی

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

اره خب کلاهبرداری هم زیاد داره باید سر بزنی با پیج های مختلف رضایت هاشون رو میزارن باید تحقیق کنی و ...

هزینه دوره چه قدره؟

هزینه دوره چه قدره؟

آخرین باری که چک کردم ۴ یا ۵ تومنی بود عزیز البته بستگی به جایی هم که شرکت میکنی داره بعضی جا ها گرون تره و خب ارزش بیشتری داره بهتر یاد میده و بلعکس

آخرین باری که چک کردم ۴ یا ۵ تومنی بود عزیز البته بستگی به جایی هم که شرکت میکنی داره بعضی جا ها گرو ...

یا خدا چه گرون