ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2626 عنوان شغل ادمینی 40 بازدید | 6 پست خانوما چه جوری میتونم ادمین بشم؟ میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟ امروز | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 2172 یه دوره داره عزیزم از همون تو اینستا و اینکه گوشیت هم باید خوب باشه تا بتونی درآمد خوبی داشته باشی دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2626 یه دوره داره عزیزم از همون تو اینستا و اینکه گوشیت هم باید خوب باشه تا بتونی درآمد خوبی داشته باشی گوشیم خوبه ولی چه جوری باید اعتماد کردخیلیا شنیدم پول دادن و هیچی به هیچی میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 2172 گوشیم خوبه ولی چه جوری باید اعتماد کردخیلیا شنیدم پول دادن و هیچی به هیچی اره خب کلاهبرداری هم زیاد داره باید سر بزنی با پیج های مختلف رضایت هاشون رو میزارن باید تحقیق کنی و اونی که بهتر از همه هست رو بری شرکت کنی پول بدی دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2626 اره خب کلاهبرداری هم زیاد داره باید سر بزنی با پیج های مختلف رضایت هاشون رو میزارن باید تحقیق کنی و ... هزینه دوره چه قدره؟ میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 2172 هزینه دوره چه قدره؟ آخرین باری که چک کردم ۴ یا ۵ تومنی بود عزیز البته بستگی به جایی هم که شرکت میکنی داره بعضی جا ها گرون تره و خب ارزش بیشتری داره بهتر یاد میده و بلعکس دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2626 آخرین باری که چک کردم ۴ یا ۵ تومنی بود عزیز البته بستگی به جایی هم که شرکت میکنی داره بعضی جا ها گرو ... یا خدا چه گرون میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟