2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی

62 بازدید | 9 پست

امروز کولونوسکوپی و آندو رو همزمان انجام دادم. فقط درد امپولی که واسه سیدیشن خواب میزنن داشت. اصلا هیچی از درد و اینا یادم نیست. فقط یادمه با اون حال رو تخت ریکاوری پرده رو کناار میزدم که مریض بعدی رو ببینم😅 اما همراهم میگفت پشت در صداتو شنیدم که ناله میکردی و حتی یه بار گفتی یواااش،ولی من اصلا و ابدا چیزی حس نکردم و یادم نیس،

بعد از بیدار شدنم خیلی هوشیارانه رفتار میکردم و حتی با دکترم حرف زدم و در مورد داروهام کامل گفتم اما اومدم خونه اون حرفارو هم فراموش کرده بودم😅 اثراتش هنوزم هست یکم گیجم و خواب الود. همش سعی میکنم یه چیزایی یادم بیاد اما تا قبل اینکه بیام خونه فقط لحظه های کوتاهی رو یادمه.

اینارو گفتم چون خودم قبلش استرس داشتم. اصلا و ابدا ترس نداره. دردم نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اصلا چیزی حس نمیکنی فقط اخرای بیهوشی که فکرمیکنیم داریم قشنگ حرف میزنیم بعدهمراه میگه زبونت نمیچرخیددرست حرف بزنی😅

نتیجه چی شد مشکلی داشتی؟

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
اره اصلا چیزی حس نمیکنی فقط اخرای بیهوشی که فکرمیکنیم داریم قشنگ حرف میزنیم بعدهمراه میگه زبونت نمیچ ...

باورت میشه من خیلی سرحال بودم و کامل اسم دارو ها و دوزهاشو گفته بودم اونم به خیال اینکه من هوشیارم گوش نداده بود دکتر چی گفته😅

دو تا نمونه بود فکر کنم دادیم ازمایشگاه فعلا

باورت میشه من خیلی سرحال بودم و کامل اسم دارو ها و دوزهاشو گفته بودم اونم به خیال اینکه من هوشیارم گ ...

وای منم اینقدرتمیزگوش میدادم رسیدیم خونه به شوهرم گفتم چی شدگفت توسروپا گوش بودی ازمن میپرسی😅

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
وای منم اینقدرتمیزگوش میدادم رسیدیم خونه به شوهرم گفتم چی شدگفت توسروپا گوش بودی ازمن میپرسی😅

اره اینقدر بااعتماد بنفس و علمی حرف میزنی، بعدش میایی خونه میبینی هیییچیش یادت نیس😂