فعععک17نکنم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1794 عنوان سلام کمککککک 51 بازدید | 5 پست خانوما یه کیسه پر گندم خریدمپر جو هستنچطور جداشون کنمتو آب هم ریختم هر دو رفتن پایین و قابل جدا سازی نبودن نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥 دیروز | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 9626 وا مگه برنج پاک نکردی تا حالا گندمم هنونطوری دو بیوان بریز تو سینی گندمارو جدا کن خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است
فعععک17نکنم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1794 تنها راهش با دست پاک کردنه خیییلی زیاده نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥
فعععک17نکنم مدیر استارتر عضویت: 1404/05/23 تعداد پست: 1794 وا مگه برنج پاک نکردی تا حالا گندمم هنونطوری دو بیوان بریز تو سینی گندمارو جدا کن واقعا جو توش زیادهچندین روز زمان میبره پاک کردنش نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 9626 واقعا جو توش زیادهچندین روز زمان میبره پاک کردنش همه رو احتیاج داری مگه ؟ به اندازه نیازت پاک کن استفاده کن تا سری بعد خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است