2777
2789
عنوان

کتلت مرغ

112 بازدید | 14 پست

مرغ رو پختم

بعا با سیب زمینی و پیاز و ادویه ریختم تو غذا ساز

و بعدش تخم مرغ زدم

و سرخ کردمممم

اصلاااااا خووووب نشدددد یه مغزهههه بدی میده که حد ندارهه

امتحانش نکنین

شایدم شما خوب درست میکنین دستورش چیه

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرغ خام چرخ میکنم با سیب زمینی خام و پیاز رنده شده مخلوط میکنم

ادویه و تخم مرغ هم میزنم

سرخ میکنم

عالی میشه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

هرکس بیاد بهم بگه کتلت مرغ خوشمزه و خوب میشه با تشت میزنم تو سرش

کتلت مرغ یا وا میره یا سفت میشه یا خشک میشه یا روغنی میشه یا بی مزه میشه یا ابکی میشه یا بی مزه میشه یا غضروفی میشه

مرغ خام چرخ میکنم با سیب زمینی خام و پیاز رنده شده مخلوط میکنم ادویه و تخم مرغ هم میزنم سرخ میکنم عا ...

اره منم همیشه مرغ خام چرخ. میکردم

این سری زد به سرم این غلطو کردم

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

من مرغ خام میریزم خوشمزه میشه نباید مرغ رو میپخت خانم خانوما

اره همیشه با مرغ خام درست میکردم

این سری رگ آشپز بودنم زد بالا😂😂😂

مرغو نباید بپزی که. من درست میکنم با برنج سفید و گوجه سرخ شده خیلی خوشمزست. سینه مرغ با سیب زمینی.پیاز فلفل دلمه و ی هویج با خرد کن له میکنم بعدم ادویه میزنم سرخ میکنم.

مزه جوون میده

وای من عاشق کتلت مرغم خوشمزه ترین غذا دنیا ولی مرغ پخته؟؟ نابود کردی غذا رو سیب زمینی رو هم پختی؟؟

ن چت جی پی تی گفت سیب زمینی رو نپز😂😂😂😂

خدا لعنتش کنههههه

مرغو نباید بپزی که. من درست میکنم با برنج سفید و گوجه سرخ شده خیلی خوشمزست. سینه مرغ با سیب زمینی.پ ...

😂منم همیشه همینکارو میکردم ولی خب هویج نمیزنم باید امتحانش کنم حتما

این سری جو گیر شدم

ن چت جی پی تی گفت سیب زمینی رو نپز😂😂😂😂خدا لعنتش کنههههه

😂😂😂😂

همه موادش خام باشه کتلت

همیشه وقتی غذای جدید امتحان میکنی بهترین مکان نی نی سایت هست تایپیک سرچ کن هستن موضوعات

از چند سال قبل هم هست