2777
2789
عنوان

شکایت از وکیل

81 بازدید | 13 پست

وکیل همسرم در دفاع از همسرم یه سری ادعاهای دروغ از زبان خودش در لایحه آورده ، برای مثال : بجای اینکه بگه طبق اظهارات موکلم! جوری نوشته که انگار مطمئنه و خودش شاهد بوده و در جریان همه چیز بوده ، با اینکه چن ماهه وکیل شوهرم شده

یا مثلا یه سری مدارک رو به دروغ جای مدارک دیکه جا میزنه، مثلا دادخواست نفقمرو خودم مسترد کردم ولی ایشون میگن قاضی رد کرده!!! میخواد ذهن دادگاه رو منحرف بکنه علیه من ،

یا مثلا برای من رای الزام به تمکین صادر شده ولی شوهرم نرفت اجراییه بگیره و نتونست منو ناشزه بکنه، ولی این وکیل نظریه کارشناسی خونه رو جا زده جای اجراییه عدم تمکین!!!!

میخواستم بدونم در این خصوص میتونم ازش شکایت بکنم یا نه؟

شما خودت وکیل نگرفتی مگه؟

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هرررر وکیلی میگیرم پول میگیره کاری برام نمیکنه اخرشم خودش باید دست به کار بشم

باید پرس و جو کنی دنبال وکیل منصف و کاربلد نه که همینجور یه وکیل بگیری

اینکارارو تنهایی نبر جلو میبازی مخصوصا که شوهرت یه وکیل شارلاتان گرفته و همه جوره میخواد زمینت بزنه

شبیه مه شده بودی!نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تو را دید! تنها میشد در تو گم شد که شدم...بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

اگر مطمئنی بله میتونی شکایت کنی چون مرتکب جرم شده مجازاتشم حبس و یا تعلیق پروانه ی وکالتشه اما اگر ن ...

خیلی واضحه اخه!!! علنا یه سری حکم ها و رای ها رو داره جای یه چیزای دیگه جا میزنه!! مثلا رای اجرای حکم تمکین کجااااااا و نظریه کارشناس مناسب بودن منزل کجا!!!! مثلا به خیال خودش قاضی نمیره دقیق بشه ببینه رای چی هست واقعا

یا مثلا یه چیزایی رو ادعا میکنه انگار خودش شاهد بوده !!!! مثل تمکین خاص 😐

باید پرس و جو کنی دنبال وکیل منصف و کاربلد نه که همینجور یه وکیل بگیریاینکارارو تنهایی نبر جلو میباز ...

چیکار کنم خواهر !!!! هررررچی پول داشتم و نداشتم ازم گرفتن!!! از شانس بدم چندین کلاههبردار به پستم خورد، هم پولم رفت هم اعتمادم، الان واقعا دیگه میترسم سمت کسی برم

الزام به تمکین اجراییه چی بگیره ؟بعدشم اگه وکیل در حوزه اختیارات تخلفی کرده برو کانون وکلا شکایت کن

یعنی مستقیم مراجعه کنم کانون وکلا؟؟ نباید برم دفترخدمات؟