2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

85 بازدید | 16 پست

هدفم پرستاریه

روزی ۶ تا ۸ ساعت مطالعه و دارم معمولا

انگیزم داره ته میکشه

به پشت موندن فک کنم یعنی

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

ن میتونی ادامه بده اگه مدرسه نمیری بیشتر بخون ..

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا میتونی وقتی ۵ ماهه تموم میشه چرا ۱ سال الکی بذاری

دختر

دارم میمیرم

روزی چند ساعت بخونم براش ب نظرت

از تابستون سر کلاسای سالیانه بودم

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

کسی میاد باهم بخونیم؟جا نزنه نصف راه

اره بیا

شما خودتون کنکور دادین؟

قبلا بله نرفتم دانشگاه و رفتم سر کار .. البته ک چیز جالبی قبول نشدم ولی طبق تجربه ی اطرافیانم گفتم

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

دختر دارم میمیرم روزی چند ساعت بخونم براش ب نظرت از تابستون سر کلاسای سالیانه بودم

شانس پرستاری دانشگاه تیپ 1 داری
چرا داری جا میزنی

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

منم هدفم پرستاریه بنظرت ارزش سختی کشیدن داره؟

اره

شانس پرستاری دانشگاه تیپ 1 داریچرا داری جا میزنی

سرعتم یکم پایینه

تست کم زدم

اینا

و از ازمون و بودجش جا موندم

سرعتم یکم پایینهتست کم زدم اینا و از ازمون و بودجش جا موندم

مهم نیستن این چیزا
تا اخرش ادامه بده
انشالله پرستاری تهران .شیراز یا هر جا که دوست داری قبول شی..

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!