ایا کسی که به دختری قول ازدواج میده و باهاش رابطه دوستی برقرار میکنه فامیل هم هست بعد از خواستگاری و اون همه جمله ی دوستت دارم یهو رهات میکنه .برای طرف تاوان نداره ؟چون موجب شدن با کسی ازدواج کنم که دوسش نداشته باشم و فقط واب ستش باشم همسرمو دوس دارم حالا ولی اون موضاعات تا ابد تو ذهنمه.اولین نفر قبل ازدواجش طرح رابطه مجدد ریخت ولی من رد بهش دادم سریع ازدواج کرد چون فهمیدم گولم میخواست بزنه دومی بعد از رها کردن من کلا به یه زن مطلقه بود که فکر کنم از قبلم باهم بودن بعد من جدی تر شد و باهاش ازدواج کرد ...خواستگار دوم از خواستگاری قبلیم میدونست چون هر دو فامیل بودن و هستیم و اینو خانوادش بهش گوشزد میکردن و چون سه سال ازش بزرگتر بودم فقط یه خواهرش مخالف بود .من دو سال ازدواج کردم ولی همش میگم خدایا خواهان انتقام نیستم ولی ظلم همیشه پایداره.من قربانی بودم 😔 راستی رابطه جنسی با هیچ کدوم نداشتم بین دوتا خواستگاری چندین سال فاصله بود از سال ۸۹ تا ۱۴۰۲...از فامیلامون بیزارم دلم شکسته مشاوره رفتم بهم گفت اون با طرف خوشبخته دوس داره و حتما زندگیه خوبی شاید با اون داشته باشه پس حق الناس چی میشه؟!