2777
2789
عنوان

یه سوال

159 بازدید | 30 پست

من بازو و کل دست راستم درد میکنه یه نوع دردی شبیه خستگی. جالب این جاست که به جا هم نیست تا یه ساعت پیش قسمت های پایینی دستم درد میکرد الان نزدیک گردنم و بازو. کسی چیزی سر در میاره

گاهی دلم میخواد دوباره یه بچه کوچک باشم، زانوی زخمى راحتتر از قلب شکسته خوب میشود.

گرفتگی عضله

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بد نخوابیدی؟ فقط همین علائمو داری؟

راستش از خواب هم شاید باشه ولی ظهر آرنجم بود الان زده بازو و گردن فک کنم اسپاسم هم هست یهو ده با روغن مالیدم فرقی نداشت

گاهی دلم میخواد دوباره یه بچه کوچک باشم، زانوی زخمى راحتتر از قلب شکسته خوب میشود.

دکتر فکر نکنم کاری کنهبرای من موقتیه

هوف کم دردسر داشتیم اینم اومد پیدامون کرد

اره دقیقا بازومم گرفته از چی میتونه باشه

حرکت یهویی زدی چند روز پیش چیزی جا به جا کردی؟!

لاکتیک اسید ترشح کرده احتمالا

یه دوش بگیر بهتر میشه باید وایستی لاکتیک اسیدا جذب شه

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان

اگر عصبی هست باید بری رواندرمانیکه به نظر عصبی میاد باشهخودم رواندرمانگرم

چطوریه

دکتر فکر نکنم کاری کنهبرای من موقتیه

مگه شما نمیگی عصبی هست

اگر عصبی هست باید چه کار کرد؟

باید به متخصص مسایل روان شناختی مراجعه کرد

یعنی رواندرماتگر و همون روانشناس که تراپی انجام میده

حرکت یهویی زدی چند روز پیش چیزی جا به جا کردی؟!لاکتیک اسید ترشح کرده احتمالا یه دوش بگیر بهتر میشه ب ...

نمیدونم یکی دو روز پیش بود بارفیکس زدم ولی قبلا هم درد داشت ولی خیلی کم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز