2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چندماه استفاده کردم و با همینم باردارشدم از اون روزی ک احتمال تخمک گداری هس باید تست بزنی من خودم دو روز زودتر میزدم ک اگه زودتر بود بفهمم و تایم طلایی از دست ندم تا وفتی که ۲ خط پررنگ نشون بده

من چندماه استفاده کردم و با همینم باردارشدم از اون روزی ک احتمال تخمک گداری هس باید تست بزنی من خودم ...

جنسیت چی شد؟

واین که میگن وقتی دوتا خط پررنگ شد همون موقع اقدام ..

بعضیام میگن ۲۴ تا۳۶ ساعت بعد . کدومش درسته

جنسیت چی شدو این که چه مارکی استفادع کردیدو این که باهاش گیج نشدید؟و ماه چندم اقدام نتیجه گرفتین

من دوتا پسر اردیبهشتی میخواستم بخاطر همین استفاده کردم

نه گیج نشدم

پریودام منظمه دقیقا طبق چیزی که توی نت خونده بودم همونجوری بود

من دوتا پسر اردیبهشتی میخواستم بخاطر همین استفاده کردمنه گیج نشدمپریودام منظمه دقیقا طبق چیزی که توی ...

عزیزم میشه درخواست بدم بهت بعد از استفاده عکس کیتامو برات بفرستم؟

جنسیت چی شد؟واین که میگن وقتی دوتا خط پررنگ شد همون موقع اقدام ..بعضیام میگن ۲۴ تا۳۶ ساعت بعد . کدوم ...

پسر شد

من شنیدم ۲۴ ساعت بعد تخمکگداری انجام میشه من صبح تست زدم شب اقدام کردم دیگه به اون چیزا دقت نکردم یه شب درمیون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز